Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Team Giant-Castelli

Nicklas Amdi Pedersen igen med fremme i Rumænien

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

06.07.2017 kl. 21:34 af Anders Schelde Mai.

På 1. etape af Sibiu Cycling Tour kørte danske Nicklas Amdi Pedersen en femteplads hjem.

I går blev han nummer seks på prologen, og i dag spurtede Nicklas Amdi Pedersen (Team Giant-Castelli) sig til en placering som nummer fem. Dagen startede med flere udbrudsforsøg. Blandt andet forsøgte danske Emil Vinjebo (Team Giant-Castelli) sig. Angrebet blev dog neutraliseret, og i stedet kom to mand afsted. De opbyggede et forspring på seks minutter, inden CCC Sprandi Polkowice satte sig frem.

 

Da feltet blev samlet, var det planen, at danske Team Giant-Castelli skulle køre for Aske Vorre i finalen. Her skulle Nicklas Amdi Pedersen køre leadout for Vorre, men det gik ikke helt efter planen for det danske hold.

 

”Det blev lidt kaotisk til sidst, da vi kom ind på den sidste kilometer. Her kørte jeg frem med Aske på hjul, hvor vi skulle til højre i en rundkørsel. Jeg mister Aske her, fordi han taber kæden. Det var lidt ærgerligt, for han havde vundet spurten, hvis det ikke var sket,” sagde Nicklas Amdi Pedersen ifølge en pressemeddelelse fra Team Giant-Castelli.

 

At der var tale om en kaotisk finale symboliseres ved, at det lykkedes colombianske Edwin Avila (Team Illuminate) at snyde feltet og køre alene over stregen. Amdi Pedersen forklarede da også efter etapen, at informationen om, at det ikke var sejren, der var blevet kørt om i finalen, gjorde skuffelsen mindre. Samtidig føler han sig sikker på, at holdkammeraten Aske Vorre nok skal få lejlighed til at vise sig frem senere i løbet.

 

”Vi troede faktisk, at vi kørte om sejren, og det var først bagefter, at vi fandt ud af, at Avila holdt hjem. Vi var først rigtig skuffede, men da vi fandt ud af det, aftog effekten lidt, for en andenplads i sådan et løb er stadig godt, men det er ikke en sejr.”

 

”Aske kører rigtig godt for tiden, så nu ser vi bare frem mod søndag, hvor han får en stor chance for at vinde. Hvis vi kan levere ham godt, så er jeg sikker på, at han smadrer dem alle sammen. Han er motiveret.”

 

Nicklas Amdi Pedersen er nu placeret på løbets samlede ottendeplads, 57 sekunder efter dagens vinder, Edwin Avila. Rumænske Daniel Crista blev med en placering som nummer 47 bedste mand for Christina Jewelry-Kuma, han er nummer 11 i den samlede stilling, 58 sekunder efter Avila.

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk