Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Orica-Scott

Ny stor sejr til Magnus Cort

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

12.02.2017 kl. 16:52 af Nikolaj Corfitz Jensen.

Magnus Cort (Orica-Scott) tog i dag sin anden sejr i denne sæson, og igen var det mod ganske hård konkurrence, da han kørte først over stregen i Clasica de Almeria. 

Magnus Cort er efterhånden ved at have etableret sig som et af de største spurttalenter i sporten, og den status slog han blot yderligere fast i dag, da han vandt Clasica de Almeria foran flere andre topsprintere. 

 

Modsat dagens Trofeo Laigueglia blev Clasica de Almeria et relativt roligt løb, hvor morgenudbruddet slap væk relativt tidligt. I det sad Berden de Vries (Roompot - Nederlansje Lotterij), Kenneth Van Rooy (Sport Vlaanderen - Baloise) og Timothy Dupont (Vérandas Willems-Crelan). Sidstnævntes tilstedeværelse i gruppen var ganske overraskende, da han ikke havde været et dårligt bud på en vinder i en eventuel massespurt, men belgieren havde altså tilsyneladende brug for at lufte benene.

 

Feltet holdte fint styr på de trioen, og med 50 kilometer til mål havde de kun tre minutter. Det begyndte at ligne en massespurt, hvilket det ender med næsten hvert år i det sydspanske løb, og den formodning blev blot bekræftet, da udbruddet blev kørt ind med lidt over 20 kilometer til mål.

 

Så begyndte sprintertogene at køre frem, og her var det selvfølgelig særligt interessant at holde øje med Magnus Corts Orica-Scott-hold - danskeren var nemlig blandt favoritterne til at vinde dagens løb. Bryan Coquards Direct Energie-hold var dog de første, der tog teten.

 

Et sent angrebsforsøg fra Yoann Offredo (Wanty-Groupe Gobert) blev dagens sidste, da tempoet på dette tidspunkt var drabeligt højt nede i feltet. Franskmanden blev da også kørt ind på ingen tid - hans landsmænd fra Direct Energie lå stadig i front, og var man Bryan Coquard, kunne man måske bekymre sig lidt over, om de nu kunne holde hele vejen til mål.

 

Kort efter trak det franske hold sig også for en stund, hvor det så i stedet var Orica og Lotto Soudal, der tog fronten. Alle så ud til at sidde godt med oppe foran, og det viste sig også at være nødvendigt, da flere ryttere kort efter røg i asfalten. Her var især Bora-Hansgrohe og Direct Energie involverede, og det forlød, at blandt andre Coquard var styrtet.

 

Fra førstnævnte sad Rüdiger Selig dog stadig fint med, og da Orica-Scott også havde undgået styrtet skulle det vise sig at blive til en kamp mellem tyskeren og danske Magnus Cort - og det endte med at blive en ret så ulige duel.

 

Cort fik nemlig rigtig godt gang i benene på de sidste 200 meter, og dermed kørte danskeren over stregen som den sikre vinder af Clasica de Almeria 2017 - hans anden sejr i denne sæson! Rüdiger Selig (Bora-Hansgrohe) og Jens Debusschere (Lotto Soudal) tog sig af henholdsvis anden- og tredjepladsen. 

 

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk