Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Nye Dimension Data-ryttere debuterer på Mallorca
27. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: Kei Tsuji

Igor Anton og Omar Fraile får begge debut for deres nye afrikanske hold, når der i weekenden er Challenge Mallorca på den populære ferieø.

De kommende dage køres der Challenge Mallorca, det første større cykelløb på europæisk grund, og mange af de store hold vælger at deltage i løbet, når de nu alligevel er til stedet på øen i forbindelse med deres træningslejr.

 

Det gælder også den nye dreng i WorldTour-klassen, Team Dimension Data. Holdet har udtaget 13 ryttere, ud af hvem der hver dag skal vælges otte ryttere til hvert endagsløb på Mallorca. Kendte ansigter som Edvald Boasson Hagen, Natnael Berhane og Merhawi Kudus får alle deres sæsondebut, mens Bernhard Eisel, Kanstantsin Siutsou, Igor Anton og Omar Fraile oven i hatten også får debut for deres nye hold.

 

"Det er godt endelig at starte året, og det er altid spændende, fordi ryttere har skiftet hold, og der er nogle nye farver i feltet. I år er jeg virkelig motiveret til og ivrig efter at starte sæsonen. Ruterne i Mallorca-købene blive være på anden- og tredjedagen, men den første og sidste dag vil løbet være mere åbent med muligheder for alle," vurderer Fraile, der kom til holdet fra Caja Rural-Seguros RGA denne sæson.

 

"Challenge Mallorca er det første løb for næsten alle rytterne i Europa, og for mig bliver det særligt vigtigt, fordi jeg er i stand til at fortsætte min karriere i de professionelle rækker med et WorldTeam. Det bliver også en ny oplevelse med et meget anderledes, men specielt hold for mig. Challenge Mallorca er den bedste måde at starte en ny sæson på," mener Anton, der er skiftet til holdet fra Movistar.

 

Team Dimension Datas hold til Challenge Mallorca

 

Team DiData Line Ups

 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017