Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 5. etape af BinckBank Tour

Optakt: 5. etape af BinckBank Tour

11. august 2017 15:02Foto: A.S.O.

Det lykkedes akkurat ikke Peter Sagan at score bonussekunder på den sidste sprinteretape i løbet, og dermed kunne Stefan Küng med tilfredshed notere, at hans forspring er intakt forud for de tre etaper, der skal afgøre løbet. Inden finalerne i De Vallonske og Flamske Ardenner, hvor den største udskilning ventes, kan rytterne varme benene op i fredagens lille udgave af Amstel Gold Race, hvor stigningerne imidlertid næppe ventes at kunne gøre de helt store forskelle, og hvor Sagan har en god mulighed for at sikre sig bonussekunder.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Ruten

I de senere år har løbet som regel budt på små udgaver af Amstel Gold Race, Liege-Bastogne-Liege og Flandern Rundt på de sidste tre etaper. Det gør sig også gældende i år, hvor klassementskampen langsomt intensiveres frem mod de to afgørende etaper i weekenden. Således lægges der ud med den nemmeste af de tre klassikeretaper, når feltet igen i år skal ud i klassisk Amstel-terræn i den kuperede Limburg-provins, hvor de mange små bakker lægger op til et utal af mulige udfald på etapen.

 

Som så ofte før er det den hollandske by Sittard-Geleen, der er omdrejningspunktet for Amstel-etape, der i år er 167,3 km lang og har både start og mål i byen. Som den foregående etape er der tale om et rundstrækningsløb, der byder på ikke færre end 16 stigninger, der alle er relativt korte og ikke specielt stejle. Alt sammen foregår det i området syd og øst for udgangspunktet ganske tæt på storbyen Maastricht og den kendte cykelby Valkenburg.

 

Etapen udgøres af i alt to rundstrækninger. Den første er 89,7 km lang og bringer feltet mod syd ned for forbi Maastricht og igennem Valkenburg, hvor man rammer nogle af de helt klassiske Amstel-stigninger. Først gælder det Kastraat (1900 m, 4%) efter 30 km, og derefter venter den kendteste af dem alle, Cauberg (800 m, 8%), efter 43,5 km. De næsten lige så kendte Kruisberg (1000 m, 5% og Lange Raarberg (1400 m, 5%) kommer efter henholdsvis 55,9 og 60,4 km, inden terrænet flader ud. Tæt på mål skal man imidlertid over de små stigninger Windraak (700 m, 4,5%) og Watersley (400 m, 5)), der kommer hhv. 8,2 og 6,8 km før første passage af målstregen.

 

Læs også
Pogacar fremhæver Skjelmose med glimt i øjet

 

Etapen afsluttes herefter med to omgange på den 38,8 km lange anden rundstrækning. Den byder på i alt fem stigninger, hvoraf de to sidste er de samme, som afsluttede den store runde. Først kommer Bergstrasse (700 m, 4%) med 31,4 km igen, og dernæst gælder det Schatsberg (800 m, 5%) og Weg langs Stammen (350 m, 8%) med hhv. 17,4 og 12,7 km til mål. De sidste 11,7 km er de samme som den sidste del af den store rundstrækning, og derfor venter Windraak og Watersley igen med hhv. 8,2 og 6,8 km til mål, der findes ved den nyligt indviede Tom Dumoulin Bike Park. Her er finalen ekstremt teknisk, idet der på næstsidste kilometer er to sving, inden man efter den røde flamme skal foretage to U-vendinger. Derefter venter yderligere to 90-graderssving i den tekniske zone i cykelparken. Det falder let frem til 5 km-mærket, hvorefter det er stort set fladt, dog med en ganske lille bakke kort efter den røde flamme. De to Primus-spurter kommer på toppen af Windraak de to sidste gange, mens Den Gyldne Kilometer indledes kort efter toppen af Schatsberg på sidste omgang af den lille rundstrækning, når der resterer bare 16,4 km.

 

Sittard-Geelen er det eneste by, der har været vært for løbet hvert eneste år. I 2005 vandt Simone Cadamuro en massespurt, mens Manuel Quinziato akkurat snød sprinterne året efter - hvor Cadamuro igen var hurtigste mand i feltet. I 2007 vandt Sebastien Rosseler en enkeltstart i byen, og Jose Ivan Gutierrez var hurtigst på prologen året efter. I 2009 lykkedes det Lars Bak at køre væk fra et reduceret felt efter en hård dag i Limburg-provinsen, inden Jack Bobridge var bedste mand fra et udbrud 12 måneder senere. I 2011 vandt Edvald Boasson Hagen en spurt i byen, mens Orica-GreenEDGE vandt det første holdløb nogensinde i 2012. I 2013 vandt Sylvain Chavanel løbets enkeltstart, inden Guillaume Van Keirsbulck året efter kørte fri fra et udbrud og sikrede sig en solosejr på sidste etape i 2014. I 2015 lykkedes det Johan Le Bon og Dylan Van Baarle at snyde sprinterne, og det gav franskmanden karrierens største sejr. Sidste år var der igen holdløb på programmet, og her slog BMC Etixx-QuickStep i det, der kunne betragtedes som en generalprøve forud for VM.

 

 

 

 

Vejret

Efter en dag i regnvejr venter lidt bedre forhold fredag. Det ventes at regne om morgenen, men om eftermiddagen er risikoen for nedbør kun 25%. Det vil være overskyet, og temperaturen vil være 17 grader. Der vil kun være en let vind fra nordøst. Det giver sidevind på det mest af den store rundstrækning. På den lille runde vil der være medvind på første stigning, modvind på de næste to, medvind på den fjerde og modvind på Windraak til sidst.. Der vil være modvind frem til cykelparken, derefter et lille medvindsstykke og til sidst sidevind på de sidste 1500 m.

 

Analyse af 4. etape

Så fik de ham endelig stoppet. Selvom 4. etape var den af de første fire, der passede Peter Sagan bedst, lykkedes det ikke slovakken at få del i bonussekunderne, og dermed kunne Stefan Küng forsvare trøjen på en dag, hvor han havde ventet at tabe den. For en sjælden gangs skyld mislykkedes positioneringen fuldstændigt for slovakken, der aldrig var i nærheden af fronten, og for første gang i nærmest umindelige tider fik Rudiger Selig slet ikke timet sit lead-out. Dermed missede Sagan chancen for at vinde vigtig tid, men med et udbytte på 20 sekunder af de flade sprinteretaper kan han absolut være mere end tilfreds med det samlede udkomme.

 

Indtil da havde etapen imidlertid forløbet perfekt for Sagan. En ekstremt teknisk rute med utallige sving, regn og et meget aggressivt felt, der helt uventet tilbagelade 49 km i løbet af den første time, inden man lod et udbrud køre, havde gjort det til en langt hårdere dag, end mange havde ventet. Derfor var det et træt felt, der allerede havde sagt farvel til navne som Greipel, Kittel og Demare, der nærmede sig stregen, og da opløbet samtidig var stigende, kunne Sagan ikke have ønsket sig det bedre. Denne gang måtte han imidlertid se sig slået, primært på grund af sårlig positionering, som det også skete på 2. etape i Polen.

 

Manden, der profiterede af Sagans kiks, var Edward Theuns, der endelig fik sin første sejr siden det slemme styrt i sidste års Tour. Med en top 10-placering i Paris-Roubaix lykkedes det ham at finde formen i foråret, men efter endnu en rygoperation for at få fjernet skruer havde han en meget svær sommer. Nu ser han imidlertid ud til at være tilbage i fuld vigør. Dagens spurt var ganske imponerende, da han startede langt fra mål på det stigende opløb og uden problemer holdt rivalerne bag sig. Med tanke på de lidt skuffende spurter, han kørte i London og ved EM, er det tydeligt, at formen er i kraftig fremgang forud for Vueltaen, der vil være hans sidste grand tour for Trek inden det ventede skifte til Sunweb, der endnu ikke er bekræftet.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

Sejren skal imidlertid ikke kun tilskrives Theuns selv. Tværtimod var det som i går i høj grad en holdindsats, der gav ham sejren. Havde det ikke været for brølstærke Jasper Stuyven, der synes at være i fabelagtig form, samt den suveræne lead-out man Boy Van Poppel, havde Yves Lampaert sandsynligvis holdt til stregen, og Theuns havde næppe været i position til at slå de hurtigere folk. Igen var det Treks kollektive styrke, der lagde fundamentet, og det har i det hele taget været det gennemgående tema i årets løb, at det er holdet og lead-outs, der spiller den afgørende rolle i de kaotiske finaler.

 

Netop kaosset afspejles af, at podiet blev fuldendt af to overraskende ryttere. UAE havde på forhånd meldt ud, at de ville køre for unge Simone Consonni, men vi har hele tiden været overbeviste om, at deres bedste vej til et topresultat gik gennem Marko Kump. Det bekræftede sloveneren i dag, hvor han greb en lidt uventet chance til at sikre sig en andenplads. Det viser endnu engang, at Kump har farten til at blande sig med de bedste på WorldTour-niveau, og det er lidt uforståeligt, at man på UAE ikke giver deres hurtige slovener flere chancer. I sit andet forsøg på højeste niveau har han bekræftet det talent, han har vist på lavere niveau, og han har helt sikkert en WorldTour-sejr i benene.

 

Det var også en fornøjelse at se cykelcrossrytteren Tim Merlier helt fremme. Efter at Veranda’s Willems havde sendt Timothy Dupont hjem af disciplinære årsager blev døren åbnet for Merlier, der sidste år med en stor 1.1-sejr viste, at hans potentiale på landevejen er stort. I går blev han fanget af et styrt, men i dag kunne han endelig vise, at Veranda’s Willems ikke kun handler om Van Aert og Dupont. Morgendagens etape passer ham endda endnu bedre, og han kunne meget vel ende lange fremme igen.

 

Det burde Magnus Cort også gøre, men danskeren viste i dag for første gang lidt svaghedstegn. Faktisk kunne han ikke have ønsket sig et meget bedre lead-out af et Orica-mandskab, der stort set ingen fejl har begået, og han kunne starte sin spurt samtidig med Theuns. Den stigende finale og det hårde løb passede ham helt perfekt, men i selve spurten stod han nærmest stille. Om det var regnvejrsben, der ramte den ellers så formstærke dansker, er uklart, men Cort forspildte i hvert fald en kolossal mulighed for at sikre sig årets første WorldTour-sejr.

 

Værre var det dog for Kittel, Demare og Greipel. Det har længe været tydeligt, at Kittel og Demare ikke var i form, men at de ville blive sat på en etape, hvor dolk som Dehaes og Groenewegen sidder med, var bestemt ikke ventet. Det er ildevarslende for dem begge, da de har et stort mål om mindre end to uger i EuroEyes Cyclassic. For Demare handler det dog nok i høj grad først og fremmest om et VM, der passer ham fremragende, og derfor er det kun naturligt, at han fortsat mangler en del. Der er trods alt mere end en måned, inden han skal være klar til at udfordre Kristoff, Sagan og Degenkolb på den sandsynligvis regnvåde rute i Norge.

 

For Greipel var det en meget speciel dag. Det er ikke usædvanligt, at tyskeren angriber, men det sker trods alt sjældent i løb, hvor der er massespurt på programmet. Det var sandsynligvis en tilfældighed, at han endte fremme i den hektiske indledning, og da han først var kommet fri, tog han det som en god gang træning forud for næste uges løb i Hamburg. Samtidig var det dog et tegn på den frustration, som han også gav udtryk for i de belgiske medier i dag. Han hævder at have tabt sit instinkt, og det synes der at være noget om. I de foregående spurter har han været i en fremragende position, men han endte alligevel med at time sin spurt skidt. Han har tydeligvis noget raseri, der skal køres ud, og det vil ikke være en overraskelse, hvis vi ser den altid farverige Greipel i udbrud i weekenden også.

 

Selvom etapen var hård, fik den ikke den store indflydelse på klassementet, og det var kun Tom-Jelte Slagter, der ganske overraskende mistede tid. Dermed er det status quo forud for de tre afgørende klassikeretaper, hvor løbet skal afgøres, og Sagan er fortsat i pole position til at sikre sig den sejr, han hele tiden har været favorit til.

 

Favoritterne

Weekenden byder som sagt på tre klassikeretaper, men der er stor forskel på deres sværhedsgrad. Det er først og fremmest på lørdagens og søndagens etaper, at slaget skal slås. Ganske vist betegnes morgendagens etape som et lille Amstel Gold Race, men der er i virkeligheden ikke meget lighed med den hollandske klassiker. Der er tale om et langt lettere løb, hvor de sværeste stigninger kommer langt fra mål, og derfor vil vi slet ikke se samme udskilning som i det store forårsløb.

 

Etapen er ikke identisk med den Amstel-etape, der har været benyttet i de seneste år, men den minder meget om den, der var på programmet i både 2014 og 2015. Også her var Windraak den sidste væsentlige udfordring, men det er nyt, at man slutter ved den nye cykelpark. I begge tilfælde lykkedes det et udbrud at holde hjem efter et aggressivt løb, og det viser, at det kan betale sig at angribe i terrænet. For to år siden lykkedes det endda klassementsrytterne Wilco Kelderman og Tim Wellens sammen med Magnus Cort at stikke af i finalen, og det kan derfor lade sig gøre at vinde lidt tid.

 

Læs også
Formand for DCU trækker sig

 

Ruten er imidlertid ikke sværere, end at mange af sprinterne sagtens kan sidde med, og med Sagan i feltet må specielt Bora være interesseret i en reduceret massespurt. Sidste gang var det ca. 50 mand, der nåede mål, og en spurt i en sådan gruppe vil være et nærmest perfekt scenarium for verdensmesteren. Det bliver dog ikke let. Dagens etape viste, at alle hold er indstillede på at angribe, og med tanke på at udbruddet er holdt hjem på denne etape to gange i træk, er det indlysende, at stort set alle vil have planer om at angribe.

 

Det sætter scenen for endnu en dag med en meget aggressiv start, hvor det sandsynligvis vil tage mere end en time, inden et stærkt udbrud etableres. Her vil der sandsynligvis være flere ryttere, der er godt placeret i klassementet, og det tvinger BMC til at jagte. Holdet er imidlertid i en lidt svær situation. På den ene side vil de helst sikre sig, at udbruddet stjæler bonussekunder fra Sagan. På den anden side er det usandsynligt, at tidsforskellene giver rum til bare at lade udbruddet sejle væk.

 

Bora vil naturligvis være meget ivrige efter at hente udbruddet, men det store spørgsmål er, hvem der vil hjælpe dem. BMC vil som sagt gerne lade udbruddet køre - i hvert fald så længe, de ikke vinder for meget tid - men det kan sagtens tænkes, at Orica, Sky, UAE og Trek ser muligheder i en reduceret massespurt. Hvis ikke disse hold er repræsenteret i front, burde der være lidt hjælp at hente for Bora. Samtidig må der være klassementshold, der ser en interesse i ikke at lade løbet glide dem helt af hænde.

 

I finalen kan vi vente os, at der kommer angreb fra klassementsrytterne på stigningerne. Oliver Naesen, Jens Keukeleire, Jasper Stuyven, Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert, Wout Van Aertm Sep Vanmarcke, Tony Gallopin, Tom Dumoulin og Tiesj Benoot er oplagte navne, der alle har en interesse i at forsøge noget. Det stiller Sagan i en svær situation. Skal han gemme alt til spurten, eller skal han gå med. Udsigten til, at Bora-mandskabet vil være temmelig tyndslidt betyder dog, at vi regner med, at han vil være nødt til at køre med i angrebene. Ingen kan sætte Sagan på bakker som disse, og da ingen vil have ham med til stregen, tror vi, at han i hvert fald vil kunne neutralisere de farligste konkurrenter. Spørgsmålet er, om det vil lykkes for enten et tidligt udbrud eller nogle outsidere at holde hjem, sidstnævnte via et sent angreb. Samtidig er det værd at bemærke, at den gyldne kilometer denne gang med stor sandsynlighed kommer i spil, og da den ligger på Schatsberg kan vi vente at se folk som Naesen, Van Aert, Van Avermaet, Gilbert, Sagan, Keukeleire, Stuyven og Dumoulin slås om bonussekunder.

 

Med flere hold, der har interesse i en reduceret massespurt, tror vi dog, at vi vil se en spurt i en gruppe på ca. 50 ryttere. Den vil imidlertid komme efter en ganske hård dag, hvor der vil blive kørt stærkt fra start til slut. Det betyder, at løbet vil være ganske hårdt, og det vil være et meget træt felt, der skal spurte om sejren. Ingen vil være i stand til at præsentere et stort lead-out, og det vil derfor i høj grad være op til de få overlevende sprintere selv at manøvrere i den nærmest urimeligt tekniske finale, hvor de utallige sving betyder, at det slet ikke handler om fart, men derimod om positionering og tekniske egenskaber.

 

Netop de to ord kobles meget ofte sammen med Peter Sagan, og derfor er verdensmesteren igen vores favorit. En hård etape med mange stigninger, regnvejr og en teknisk afslutning er som skabt til Sagan, og han vil helt oplagt være manden, der skal slås. Med så mange sving på den sidste kilometer vil Sagan have et naturligt overtag alene i kraft af sine tekniske evner, og han vil tillige være meget mere frisk end de øvrige sprintere. Det store problem for ham bliver snarere at holde det hele samlet til en spurt, specielt hvis han isoleres i finalen. Han kan blive tvunget til selv at arbejde så meget, at det vil koste det sidste overskud til også at køre en god spurt. Som sagt handler afslutningen imidlertid mere om teknik end fysisk form - i hvert fald hvis man har overlevet så langt - og derfor peger vi på Sagan som vores favorit.

 

Efter dagens sejr må Edward Theuns være sprængfyldt med selvtillid. Normalt burde disse stigninger ikke være for svære for belgieren, og han har en god chance for at sidde med i finalen. Etapen er dog på grænsen, og den kan vise sig at være en anelse for hård for den ellers formstærke Trek-sprinter, men muligheden for overlevelse er bestemt til stede. I finalen kan han denne gang næppe regne med støtte fra Boy Van Poppel, der i hvert fald ikke har en garanti for at sidde med hjem. Det har til gengæld Jasper Stuyven, og dermed er sandsynligheden for, at han har en vital lead-out man, stor. I denne finale betyder det alt at have en mand til at positionere sig, og derfor er der gode chancer for, at Theuns kan gøre det igen.

 

Som sagt skuffede Magnus Cort på dagens etape, men har heldigvis endnu en chance fredag. For to år siden var han endda i angreb i en lignende finale, og han har derfor vist, at han kan overleve stigningerne. Han kan ganske vist ikke regne med at have sine vanlige lead-out men Docker og Kluge hos sig i finalen, men Simon Gerrans og specielt Jens Keuekeleire vil være der. Det giver ham pludselig det måske allerbedste tog, og selvom de foregående etaper har vist, at han ikke er helt så hurtig som Sagan og Theuns, er positionering så vigtig, at han har en kolossal fordel, der kan give ham sejren.

 

Danny Van Poppel er i sit livs form. Ikke blot klatrer han fremragende, han er også hurtigere end de ryttere, der kan ventes at sidde med i denne finale. Det viste han specielt i Polen Rundt, hvor han i samtlige spurter var klart hurtigere end Sagan. Det er ikke sikkert, at han kan overleve stigningerne, men med de klatreben, han viste i Polen, burde han være der. Problemet er, at han sandsynligvis vil have tabt det meste af det ellers ret stærke Sky-tog på bakkerne og dermed vil være temmelig isoleret i finalen. Det kan blive dyrt i den tekniske afslutning, og derfor er det ikke sikkert, at han kan drage fordel af sin høje fart.

 

Læs også
Van der Poel tvivler ikke, men foretog sen ændring efter skuffelse

 

Den tekniske finale er godt nyt for Jempy Drucker. Også for ham gælder, at etapens hårdhed er på grænsen af, hvad han kan klare. For to år siden kom han akkurat ikke med, men nu synes han at være stærkere og i bedre form. Der er meget få, der kan positionere sig som luxembourgeren, og derfor kan sagtesn ende med at slå de hurtigere rivaler på denne etape.

 

Kunne Wout Van Aert finde på at forsøge sig i finalen? Han er normalt ikke hurtig nok til at slå ovennævnte ryttere, men her handler alt om teknik, og i den sammenhlng er der ikke mange, der kan matche den talentfulde cross-stjerne. Samtidig skal man ikke glemme, at han er så hurtig, at han tidligere i år har slået Drucker i en spurt i GP Cerami, og efter et hårdt løb kan meget lade sig gøre. Han viste storform i lørdags og er på jagt efter bonussekunder, og det kan anspore ham til at give det et skud.

 

Også hans holdkammerat Tim Merlier må have udset sig etapen. I dag blev han nummer 3, og han klatrer godt nok til at have en rimelig chance for at overleve. Som cross-rytter er også han begunstiget af den tekniske finale, og han er endnu hurtigere end sin kaptajn Van Aert. Det er ikke sikkert, at han kan klare stigningerne, men er han med hjem har han en chance for at tage en ganske overraskende sejr.

 

Hidtil har Sunweb spurtet med Phil Bauhaus, men i morgen kunne Søren Kragh få chancen. Danskere bør ikke have problemer med at overleve stigningerne, og i finalen vil han have Tom Dumoulin ved sin side. Det er ikke en dårlig mand at have til at køre sig frem i de mange sving, og lykkes det de to Sunweb-ryttere at tage fronten i sidste sving, er Kragh hurtig nok til at vinde.

 

Jens Keukeleire og Jasper Stuyven skiller sig ud som semisprintere med klassementsambitioner og dermed et ønske om at score bonussekunder. Begge er de hæmmet af at have hurtigere holdkammerater i Cort og Theuns, men netop udsigten til bonussekunder kan give dem chancen. Får de hjælp af deres hurtige folk, vil de have et fremragende lead-out, der vil give dem muligheder for at slå de hurtigere folk.

 

Også Greg Van Avermaet, Sep Vanmarcke, Oliver Naesen og Philippe Gilbert er hurtige klassementsryttere, der vil gå efter en spurt og bonussekunder. Normalt er de ikke hurtige nok til at vinde, men i denne finale har de chancer. Derudover vil en meget formstærk Ben Swift, der kørte en overraskende god enkeltstart, helt sikkert være med, men han er næppe hurtig eller positioneringsstærk nok til at vinde etapen.

 

Endelig vil vi pege på Tiesj Benoot og Oscar Gatto som kandidater til et tidligt eller sent udbrud. Begge har de tabt så meget tid, at de vil kunne få den frihed, der skal til, for at sikre sig sejren. Samtidig er de i god form, og det er kun uheld, der har givet tidstab, og ruten passer dem glimrende.

 

Andre ryttere, der vil kunne blande sig i en spurt er Tony Gallopin, Lars Boom, Kristian Sbaragli, Grega Bole, Oscar Gatto, Pim Ligthart og Pieter Vanspeybrouck, men de får svært ved at vinde.

 

Feltet.dks vinderbud: Peter Sagan

Øvrige vinderkandidater: Edward Theuns, Magnus Cort

Outsidere: Danny Van Poppel, Jempy Drucker, Wout Van Aert, Tim Merlier, Søren Kragh

Jokers: Jens Keukeleire, Jasper Stuyven, Ben Swift, Greg Van Avermaet, Sep Vanmarcke, Oliver Naesen, Philippe Gilbert, Tiesj Benoot, Oscar Gatto

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?