Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Optimistisk Alaphilippe vil gerne med til Vueltaen
22. May 2017 af Andy PedersenFoto: A.S.O. / Kåre Dehlie Thorstad

Julian Alaphilippe var i gang med en god sæson med gode resultater op til Ardennerklassikerne, da han måtte melde afbud. Årsagen var et styrt i Baskerlandet Rundt, som sågar betød at han videre måtte melde afbud til Tour de France i juli måned.

Det er ikke mere end små 12 dage siden, at Alaphilippe offentliggjorde, at han ikke ville stå til rådighed for de franske cykelfans i hjemlandets allerstørste løb. Dengang sagde han følgende:

 

”Jeg kan ikke forklare, hvor ked af det jeg er. Jeg har ikke ord for det. Tour de France var mit største mål i år, og at gå glip af det efter at have været nødsaget til at skippe Ardennerklassikerne er meget skuffende,” sagde altså Alaphilippe.

 

De 12 dage har dog imidlertid gjort godt for den unge franskmand. Følgerne efter den operation, som Alaphilippe skulle gennemgå, har indtil nu været rigtig positive, og han tør derfor nu at se frem til et nyt mål i sæsonen. Den unge franskmand ønsker at skabe ravage i feltet, når det professionelle cykelfelt rammer de spanske landeveje til Vuelta a España til september måned.

 

”Jeg er endnu kun ved begyndelsen af min fysiske restituering og opbygning efter operationen. Når det kommer til et comeback, er det faktisk muligt, at jeg kan opnå det til Vueltaen. Det vil nu blive en af mine mål, og jeg går efter en form for sejr,” udtaler Alaphilippe ifølge CyclisMactu.net.

 

Såfremt Alaphilippes krop følger hans hoveds ambitioner, så vil det være første gang, at Alaphilippe deltager i den spanske Grand Tour. 

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09