Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

ORICA mister deres vejkaptajn til klassikerne
29. February 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: Sirotti

Mathew Hayman er en vigtig rytter for ORICA-GreenEDGE, da han fungerer som vejkaptajn og støtte for de mange unge ryttere på holdet. Nu må de undvære ham til nogle af forårets vigtigste klassikere.

Til lørdagens Omloop Het Nieuwsblad var Magnus Cort bedste rytter fra ORICA-GreenEDGE som nummer 69, og det var absolut ikke en succesfuld dag for det australske hold, som også mistede Mathew Hayman i et styrt.

 

Den australske veterans tur i asfalten har vist sig at resultere i et brækket spoleben i underarmen, og det holder den 37-årige ORICA-GreenEDGE-rytter ude af resten af forårsklassikerne.

 

"Det er virkelig en skam, at vi går ind til de kommende løb uden Mat. Han var vores vejkaptajn og en, som altid er 100 % klar til klassikerne. Hans type erfaring kan man ikke undervurdere. Da han styrtede, var han i den rette position som altid, men det viser bare, hvordan held og ofte uheld er en afgørende faktor i disse løb," fortæller sportsdirektør Laurenzo Lapage.

 

Hayman forventer at være tilbage på træningscyklen om fire uger.

 

"Det er en af de ting, en del af at køre, en del af vores sport, men stadig altid hårdt at acceptere. Jeg har brugt måneder på at træne til disse løb, og at det slutter sådan her, så hurtigt, er skuffende for at sige det mildt. Det er ikke en kompliceret fraktur, og jeg håber, at den vil hele hurtigt, og jeg kan være tilbage på vejen med drengene så hurtigt som muligt," lyder det fra australieren.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017