Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Overraskelsen McCarthy jubler over stor sejr
20. January 2016 af Jonas Krügermejer Nygaard Foto: Tim De Waele / TDWSport.com

Der er stor glæde i Tinkoff-lejren efter en usædvanlig givtig anden etape i Australien. 

Jay McCarthy krydsede målstregen først efter en kaotisk afslutning på Tour Down Unders anden etape. Lidt en overraskelse for de fleste, men ikke for hovedpersonen selv.

 

”Jeg følte mig godt kørende i dag. Selv før starten, håbede jeg, at jeg ville være i stand til at køre min chance, og det var jeg. Det er helt sikkert en stor sejr,” jubler McCarthy i en pressemeddelelse og sender ros i en dansk retning.

 

”Det er dejligt at have to sportsdirektører med så stor erfaring, som Lars Michaelsen og Sean Yates, som du kan stole på, sparre med før starten og bare lytte til deres råd,” fortæller Tinkoff-australieren, der også takker holdkammeraterne efter den sjældne sejr.

 

Og netop holdkammeraterne leverede en fantastisk stykke arbejde ved at placere McCarthy rigtigt i spurten, mener Sean Yates. Det gav pote, for den hurtige australier slap ikke alene helskindet fra det styrt, der blev afgørende i afslutningen, men han sad også fremragende til at køre sejren hjem.

 

”Det var godt arbejde at være i stand til at putte Jay i en god position. Det var en perfekt holdpræstation, der blev kronet af en stor sejr,” siger Tinkoff-sportsdirektøren, der foruden den umiddelbare triumf også kan glæde sig over nu at være indehaver af løbets orange førertrøje og den prikkede bjergtrøje, som Manuele Boaro tilkæmpede sig undervejs på etapen.

 

Morgenens sejr var Jay McCarthys første i tre og et halvt år.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09