Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Pardilla klar igen efter ni måneders pause
05. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: Rafa Gómez, Ciclismo a Fondo

Et voldsomt styrt i forårets Baskerlandet Rundt satte en stopper for Sergio Pardillas 2015-sæson, men nu er han endelig ved at være klar til at køre cykelløb igen.

1. etape af Baskerlandet Rundt 2015 endte i et kontroversielt og voldsomt styrt, hvor fem-ti ryttere røg i asfalten, da feltet pludselig skulle navigere uden om nogle kraftige metalpæl placeret midt på vejen på opløbsstrækningen i Bilbao. Flere pådrog sig voldsomme skader, heriblandt Peter Stetina, der brækkede fire ribben, en knæskal og et lægben og først vendte tilbage til cykelløb i sensommeren.

 

Endu værre har Sergio Pardillas genoptræning været. Spanieren pådrog sig også fire brækkede ribben samt brækket skulderblad, højre hånd, venstre håndled og tommelfinger oven i en punkteret lunge. Caja Rural-rytteren er nu endelig tilbage til sin normale træning, og han håber, han snart kan komme til at køre cykelløb igen.

 

"Jeg er stadig ikke sikker på, hvordan min venstre hånd vil føles i løb. Ifølge kirurgen, som behandlede mig, blev min hånd revet i stykker i styrtet," fortæller Pardilla til MARCA ifølge Cyclingnews.

 

"Da jeg så billederne, var min første tanke, at jeg var heldig stadig at være her til at tale om det. Jeg gik fra 55 kilometer i timen til ingenting. Jeg så ikke noget, jeg vidste ikke, hvorfor jeg var styrtet."

 

"Den mentale del af min genoptræning har været det hårdeste at håndtere. Når man er professionel sportsudøver og går fra et meget aktivt liv - køre løb, masser af rejser - til ingenting, det er hårdt. Efter næsten et år væk fra løb vil jeg tage det skridt for skridt. Det er et nyt år, og kilometertælleren står på nul. Mit eneste nytårsønske er for helbredet, resten kan jeg håndtere. Jeg vil hjælpe holdet med at vinde så mange løb som muligt," slutter den spanske rytter.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09