Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Pozzovivo: Vueltaen er næste mål
18. June 2017 af Jacob F. H. Petersen Foto: Sirotti

Domenico Pozzovivo afsluttede i dag et flot Schweiz Rundt, da han blev nummer 8 på den afsluttende enkeltstart og dermed sikrede sin samlede fjerdeplads. Nu kigger han frem mod Vueltaen, der er næste store mål efter de seneste to måneders kørsel på topformen.

Domenico Pozzovivo kørte en stærk Giro, hvor han sluttede som nummer seks i klassementet, og den gode form tog han med til Schweiz, hvor han, efter en etapesejr og en enkelt dag i førertrøjen, endte som nummer fire i det samlede klassement. Pozzovivo kørte en god enkeltstart i dag, og han tog da også gode ben med ud på ruten.

 

”Jeg synes, at jeg havde gode ben til denne sidste løbsdag. Jeg var selvsikker forud for denne enkeltstart. Ruten passede mig godt, og det blev bekræftet på cyklen. Jeg er glad for at afslutte Schweiz Rundt og, mere generelt, hele første del af sæsonen på denne måde. Igennem disse ni dages kørsel, har jeg kun haft en dårlig dag.”

 

Den lille italienske klatrespecialist er udmattet efter en lang og hård periode, og han skal da også have en rolig periode nu, før det går løs igen i Vueltaen.

 

”Det et to måneder siden, at jeg var på mit bedste i Tour des Alpes, og denne dårlige dag (i fredags, red.) skulle komme. Før løbet havde jeg en etapesejr og en top fem som mine mål. Hele ugen har jeg haft et godt samarbejde med Mathias Frank. Nu vil jeg bruge noget tid på at hvile mig, før jeg forbereder mig til Vueltaen.”

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09