Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Produktnyhed: Specialized S-Works Turbo MTN Allround – det ultimative bjergdæk

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

12.12.2016 kl. 19:00 af Feltet.dk.

Specialized har udviklet det ultimative dæk til bjergkørsel - designet til at hjælpe de allerbedste bjergryttere med at komme først over stregen i de helt store dueller I bjergene.

Specialized har igennem en del sæsoner formået at være med helt fremme på Pro Tour-scenen som en af de allermest synlige produktpartnere for diverse teams.

 

Her har de nydt store sejre i stort set alle terræner og løbstyper - alt fra Grand Tours til klassikere som Paris-Roubaix er blevet nedlagt af ryttere ombord på rammerne fra ’The Big S’.

 

Den store tilstedeværelse på verdens mest succesfulde teams har naturligvis også den åbenlyse fordel at firmaet fra Californien har adgang til at arbejde tæt sammen med nogle af verdens allerbedste ryttere.


Det naturlige afkast heraf er, at man vist ikke fornærmer nogen ved at påstå, at Specialized er nogle af verdens bedste til at produktudvikle med profferne.

 

For det er et uomtvisteligt faktum, at topprofessionelle ryttere har andre krav til udstyret og derfor hele tiden kan udfordre producenterne til at blive endnu bedre. De teknologier der udvikles, kommer så i sidste ende forbrugeren til gode i form af bedre produkter. Det konstante liv i produktudviklingens overhalingsbane betyder også, at produkter og løsninger som den ene sæson er forbeholdt de få forbrugere rent prismæssigt, hurtigere finder et leje, hvor det kan komme mange flere til gode. Og denne cyklus synes blot at tage til i fart for hver sæson til glæde for cykelmotionister og væddeløbere på alle niveauer.

 

 

Dækeksperterne

Selv om Specialized for mange er bedst kendt for deres produktion af rammer, så har firmaet faktisk uviklet sig ganske betragteligt indenfor dækproduktion hen over de seneste år.


Amerikanerne har været blandt spydspidserne, når det kommer til udviklingen af clinchers (dæk og slange) som performer ganske tæt på lukkede ringe. Det store gennembrud blev faktisk realiseret på dansk grund, da Tony Martin overlegent trillede over stregen i København som verdensmester i enkeltstart på en dæk og slangekombination, snarere end en lukket ring, i 2011.

 

Siden er den teknologi blevet realiseret i Turbo-dækserien, som dækker over højtydende cykeldæk, naturligvis med S-Works-modellerne som de ypperste - som det altid er tilfældet med Specialized.

 

’Hjælp os med at vinde en Grand Tour’

Ovenstående statement er naturligvis sat på spidsen, men seneste innovation fro gummilaboratoriet er faktisk et direkte svar på tiltale.


For de helt store bjergkanoner, på blandt andet det hedengangne Tinkoff-team, ønskede nemlig et dæk specialudviklet til bjergkørsel, som kunne give dem en stor konkurrencemæssig fordel i de tre Grand Tours.

 

Således kom S-Works Turbo Mountain Allround til verden. Mere adræt, hurtigere og lettere at kontrollere end andre dæk til samme formål ifølge Specialized. Desuden designet til at føles mere responsivt, når der skal angribes på de store bjergetaper og give det bedste vejgreb for at sikre, at et angreb kan følges op såvel på op- som nedkørsler. Her har Specialized optimeret deres i forvejen anerkendte Gripton-teknologi , som sikrer god rullemodstand og godt greb ved nedbremsninger.

 

At dækket i høj grad er et specialistdæk udtrykkes klart ved at man kun skal forvente cirka 1200 kilometers holdbarhed. Til gengæld får man, udover ovenstående, en såkaldt Polycotton casing, som ved hjælp af bomuld giver den blødeste og absolut mest komfortable køreoplevelse.

 

Rafal Majka brugte blandt andet dækkene, da han sikrede sig bjergtrøjen i årets Tour de France og udtalte efterfølgende følgende om dækket:


”Dette dæk føles så responsivt og let, når du angriber i bjergene og vejgrebet på nedkørslerne er fænomonal. Det giver mig en enorm fordel på de store bjergetaper”.

 

De lukkede ringe kommer på markedet i den nye sæson i et yderst begrænset oplag. Yderligere bliver det spændende at se om, og i så fald hvornår, teknologien fra S-Works Turbo Mountain Allround omsættes i en clincher-version.


Når det sker, så ser det ud til, at der er basis for at slå sin bedste tid på yndligsbjerget på træningslejren!

 

Specifikationer:

- 28”x22mm

- 260 grams

- 290 TPI Polycotton casing

- BlackBelt beskyttelse

- Optimeret GRIPTON compound for hurtigere opkørsler og kontrolleret nedbremsning

- Begrænset holdbarhed - forventet 1.200km

- Vejl. Ud.: kr. 659,-

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk