Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Produktnyt: Ny topramme fra Pinarello - Froomes nye våben

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

13.01.2017 kl. 14:04 af Kristian Gosvig.

Pinarello lancerede for nyligt deres helt nye Pinarello Dogma, som vil blive brugt af Team Sky i 2017. I samme forbindelse forlængede Pinarello også samarbejdet med Team Sky, som dermed vil kommer til at køre på Pinarello cykler til og med 2020.

Dogma F10 er navnet på den den seneste topramme fra Pinarello. Ved første øjekast ligner Dogma F10 mange af de den forgængere, og det er, fordi den deler nogle af de samme træk. Rammen har samme geometri som den tidligere topmodel (Dogma F8). Det til trods er der blevet lavet en del forbedringer.

 

F10 Rammen er ifølge Pinarello blevet 12,6% mere aerodynamisk, mens modificering i forbindelse med dropoutet i forgaflen har reduceret vindmodstanden i dette område med 10%. Udover rammen er blevet mere aerodynamisk er Pinarello F10 6,3% lettere og 7% stivere, end sin forgænger F8 Dogmaen. Det er ydermere værd at bemærke at boksen til DI2 Dura Ace nu vil være integreret i sadelpinden.


Jeppesen: "Den bedste cykel Pinarello nogensinde har produceret"

I forbindelse med lanceringen af den nye Dogma F10, fortæller teknisk chef hos Team Sky Carsten Jeppesen: “F10 er den seneste i en lang række af banebrydende cykler fra Pinarello."

"Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Pinarello helt siden holdets begyndelse. Vi er derfor også utrolig glade for at forlænge det samarbejde til sommeren 2020. Jeg tror fuldt og fast på, at F10 er den bedste cykel Pinarello nogensinde har produceret. Nu glæder vi os bare til at se den på vejene i 2017."


Froome: "Tæt samarbejde"

Partnerskabet mellem Team Sky og Pinarello er meget mere end det typiske sponsorat, hvor cykelproducenten leverer udstyret, og holdet bruger det på bedste vis. Dogma F10 er udviklet i samarbejde med Tour de France-vinderen Chris Froome. 

 

“Jeg har altid værdsat, den måde Pinarello arbejder tæt sammen med teamet og rytterne. Samarbejdet med Pinarello er et ægte partnerskab. De sørger for at give os det bedste udstyr, uanset hvilket løb vi skal køre. De stræber altid efter at gøre det lidt bedre, og det har de gjort med Dogma F10,” forklarer Chris Froome forud for sæsonstarten. 

 

“Jeg har arbejdet med den nye F10 fra Pinarello i et stykke tid nu og ser virkelig frem til at starte min sæson på den. Den er en naturlig vinder," smiler Tour de France-vinderen. 

Chris Froome starter sæsonen i WorldTour-løbet Cadel Evans Great Ocean Road Race, som køres den 29. januar. 


 
Klik på billederne for at se dem i stor størrelse - husk at like vores Facebook-side.

SENESTE

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk