Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Quintana: Jeg ville gerne have haft trøjen
19. January 2016 af Anders AskholtFoto: Sirotti

Movistar-holdet viste god form ved Tour de San Luis, da de sluttede på andenpladsen på holdtidskørslen kun otte sekunder efter vinderholdet Etixx-Quick-Step. Holdkaptajnen Nairo Quintana var dog ikke blevet mobset, såfremt holdet havde erobret førertrøjen.

På gårsdagens 21 kilometer lange holdtidskørsel i Tour de San Luis kørte Movistar over stregen i andenbedste tid. Holdkaptajn Nairo Quintana har forhåbninger om at snuppe den samlede sejr i det argentinske etapeløb og det håb har fået en god start.

 

"Det var en god start. Vi kunne ikke finde, men det var et fint resultat og det er vi tilfredse med," fortalte den lille colombianer ifølge Cyclingquotes.

 

Udover andenpladsen distancerede holdet også Astana med ni sekunder. Astana har Quintanas måske største konkurrent til den samlede sejr i form af Vincenzo Nibali.

 

"Nu har vi sikret os at alt det hårde arbejde i løbet af vinteren betalte sig - vi er godt placeret nu og klar til de næste udfordringer. Det var en svær holdtidskørsel, krævende og med meget varme forhold; vi kommer helt sikkert til at lide grundet vejret den næste uge, og endda endnu mere når bjergene kommer," kunne den lille Quintana berette med reference til at temperaturerne var oppe omkring 40 grader Celsius og fortsætter.

 

"Vi fik lagt lidt afstand til vores rivaler, og det giver os ro til de kommende etaper. Jeg håbede endda på sejren - jeg ville ikke have noget imod alt det arbejde der hører med når man har trøjen - men Etixx havde bedre rouleurs, mens vi var heldige at have Malori ved vores side med hans fantastiske holdtidskørselsevner. Det er godt at være i den her position; El Amago og Filo Sierras (bjergetaper red.) vil være etaper der passer mig bedre."

 

I aften dansk tid skal feltet fra San Luis til Villa Mercedes over 181,9 kilometer.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017