Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

EKSKLUSIVT

Reaktioner før PostNord Danmark Rundt
12. september 2017 15:52 af Christian BergFoto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Feltet.dk har snakket med profilerne forud for Danmarks største cykelløb.

Martin Toft Madsen - BHS-Almeborg Bornholm

”Jeg talte med holdet for noget tid siden, om vi skulle prøve at holde mig fremme. Det, syntes jeg egentligt, var en god idé, så må vi se, om det bærer frugt, for der kan ske meget på de fire linjeløbsetaper. Hvis det går galt, har jeg forhåbentligt sparet nogle flere kræfter, end hvis jeg ikke blev hjulpet inden enkeltstarten.”

 

”Mads Pedersen har kørt nogle gode korte enkeltstarter på det seneste, og Brändle er også til start, så der skal nok blive kamp om sejren på enkeltstarten. Jeg håber med lidt held at kunne køre med om den og forbedre sidste års tredjeplads.”

 

”Hvis jeg skulle vælge mellem en tiendeplads i klassementet kontra en sejr på enkeltstarten, ville jeg tage enkeltstarten, men hvis det var en top fem eller top tre, ville jeg nok tage det.”

 

Peter Weening - Roompot-Nederlandse Loterij

”Det er mit første etapeløb siden BinckBank Tour, så vi må se, hvordan benene er. Jeg har haft et ret nemt program de sidste par uger, så jeg er stadig frisk og restitueret, men nogle gange skal man lige i gennem første etape, inden benene begynder at blive bedre. Vi må se, hvordan det går i dag, men normalt plejer disse bakkede etaper at passe mig.”

 

”I dag er der meget vind, og det er helt sikkert nok til sidevindskørsel. Vi må se, hvordan vindretningen er, og om der virkelig bliver sidevind. I finalen har vi nogle hurtige ryttere, som kan lave et godt resultat i spurten.”

 

”Hvis alt går, som det skal, kan vi forhåbentlig spurte os til en sejr eller nogle gode placeringer i top ti. Vi har selvfølgelig altid klassementet i baghovedet, og vi har nogle ryttere, der kan gøre det godt i denne type løb. Vi satser både på etapesejre og klassementet.”

 

Matti Breschel - Astana

"Jeg ved ikke, hvor meget jeg vinder i år. Der er skarp konkurrence, men jeg synes, jeg har forberedt mig godt. Der er nogle etaper, jeg har udset mig, og dem vil jeg selvfølgelig gå efter."

 

Casper Pedersen - Team Giant-Castelli

”Titlen som U23-europamester er selvfølgelig noget, der gør, at jeg er ekstra motiveret i forhold til at leve op til mit niveau. Jeg ved, at folk vil lægge mærke til, hvis jeg fucker op eller gør et eller andet åndssvagt. Det beviser, at folk bemærker, at jeg er her, så der er en grund til at præstere.”

 

”Hvis jeg ligger godt og melder, at den her spurt kan jeg godt køre, så er det mig, vi satser på. Formen er ret god, men jeg har ikke rigtig kørt nogle løb på dette niveau i de sidste par uger. Jeg har kørt Tour de l'Avenir, som var U23, hvor jeg var ret kørende, så det bliver spændende at se.”

 

”Jeg tror bestemt også, jeg kan holde mig godt til i klassementet. Enkeltstarten er ikke så lang, så den passer mig umiddelbart okay, og det er ikke en enkeltstart, jeg taber halvandet minut på. Kiddesvej er jo faktisk en bakke, der passer min ryttertype godt, så hvis alt flasker sig, kan det være, jeg holder mig godt inde i toppen.”

 

Nicolai Brøchner - Riwal Platform

"Vi har et mål om at vinde etapesejre, og det går vi 100 procent efter. Vi har snakket om, at jeg får opbakning i dag, og det håber jeg, at jeg kan leve op til. Hvis man kan vinde på et lidt lavere niveau, så kan man også klart være med her."

 

”Jeg vil prøve (at slå Bouhanni og Degenkolb i spurterne, red.), men det bliver lidt af en opgave. Hvis alt går til min fordel, og jeg rammer den rigtigt, så tror jeg da godt, at jeg kan køre op med dem. For mig personligt og på holdets vegne går vi efter en etapesejr. Om vi så leverer det er umuligt at sige lige nu, men vi tror på det og går efter det, indtil vi ikke har flere chancer.”

 

Torkil Veyhe - coloQuick-CULT

"Det er altid svært at vide, hvor man står henne, når man kommer her til efteråret, men jeg synes, at jeg er i god form. Jeg føler også, at vi har et stærkt hold, så vi har forventninger om, at vi kan være godt repræsenterede og være med i løbet. Desuden skal vi ramme nogle udbrud, og hvis de ikke kører hjem, skal vi i hvert fald køre med om de indlagte trøjer."

 

”Jeg vil prøve at køre efter en top ti-placering sammenlagt, og så har vi (Rasmus Bøgh, red.) Wallin til finalerne. De resterende ryttere skal ud i nogle udbrud og jagte etapesejre samt de indlagte trøjer.”

 

Morten Øllegaard - BHS-Almeborg Bornholm

”Formen er lidt usikker. Jeg har ikke kørt så mange løb, efter jeg havde en skade i slutningen af maj. Jeg har følt, at det har været okay til træning, men det er noget helt andet at køre cykelløb, så jeg finder ud af det i dag og ser, hvordan det står til.”

 

”Hvis jeg kan være med nogenlunde i afslutningen, så er det det, jeg kører efter, men hvis jeg finder ud af, at jeg slet ikke kan være med, så kører vi udelukkende efter at hjælpe (Martin, red.) Toft og at komme ud og vise trøjen."

 

”Jeg havde egentligt tænkt lidt på etapen i morgen, men det bliver 15 sekundmeter og styrtregn, så jeg tror, det bliver totalt splittet, og så er det nok ikke en etape, jeg er helt med fremme på, men ellers kunne i dag være en mulighed.”

 

Thomas Boudat - Direct Energie

"Jeg er glad for at være i god form her i Danmark og er klar til at lave gode resultater. Jeg går selvfølgelig efter førstepladsen, og jeg er her sammen med Adrien Petit for at vinde etapesejre. Vi er her også for fremtiden, da Bryan Coquard forlader holdet næste år, så vi bliver holdets sprintere."

 

Pieter Vanspeybrouck - Wanty-Groupe Gobert

”Måske kan jeg vinde en etape, men holdet vil gerne have, at jeg går efter en klassementsplacering. Min enkeltstart er dog ikke den bedste, men måske kan vi vinde noget tid på de første etaper med vinden.”

 

”Jeg har kørt etapen (til Vejle, red.) tre gange, og jeg kan virkelig godt lide den. Den minder mig meget om de flamske bakker og klassikersæsonen, så jeg vil gøre mit bedste. En top fem vil være rigtig god for holdet, men vi må se.”

 

Asbjørn Kragh Andersen - Delko Marseille

"Jeg føler mig tilpas, og jeg er klar til at komme ud og se, hvad Danmark Rundt vil bringe. Det vil være meget fedt at lave et godt resultat og vise mig frem."

 

Rasmus Quaade - Team Giant-Castelli

”Jeg skal stadig køre en rigtig god enkeltstart, men de andre år, hvor jeg har ladet mig blive sat og spare mig for at være mere frisk til enkeltstarten, har jeg kunne finde en smule på det. Nu vil jeg gerne prøve at se, om jeg kan køre den samme enkeltstart - måske en lille smule dårligere kun - samtidig med at jeg sidder fremme i finalerne, for jeg er blevet rigtig cykelrytter, så derfor kører jeg også de cykelløb, der er de tre første dage.”

 

”Jeg vil sidde med så lang tid som muligt. Jeg har ingen anelse, om jeg kan sidde med, når der bliver åbnet rigtigt op, så det må tiden vise, men jeg er heldigvis blevet en meget bedre cykelrytter i år.”

 

”Jeg ved ikke, hvad jeg vil være resultatmæssigt tilfreds med. Normalt, når vi har kørt hele året, har det været for at vinde eller komme på podiet. Hvis jeg gør det, så er det over forventning. Det kan også være en top 20 er rigtig god, hvis der bare er 20 ryttere, der kører fra mig på Kiddesvej, så er det jo det niveau, jeg har. Hvis jeg får kørt et godt cykelløb, så er jeg glad.”

 

Rasmus Bøgh Wallin - coloQuick-CULT

"Det er helt sikkert, at etapen på papiret ligger rigtig godt til mig. Den er noget kuperet men ikke alt for hård, så en spurt i reduceret felt vil være optimalt. Målet bliver at komme med hjem i forreste gruppe og se, hvordan jeg kan blande mig i toppen.

 

"Vi prøver at køre for Torkil (Veyhe, red.) i klassementet og så lidt mere for mig i massespurterne. Hvis chancen byder sig for, at jeg kan komme ud i et udbrud eller køre løbet lidt fra forkant, så vil jeg prøve det, for der ikke nogen tvivl om, at det bliver svært at slå de allerhurtigste."

 

Følg PostNord Danmark Rundt på Feltet.dk/live.

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour des Fjords(2.HC) 22/05-24/05

Baloise Belgium Tour(2.HC) 23/05-27/05

Tour du Pays de Vaud(2.NCUP) 24/05-27/05

Hammer Stavanger(2.1) 25/05-27/05

Tour of Estonia(2.1) 25/05-26/05

Grand Prix de Plumelec-Mo...(1.1) 26/05

Boucles de l'Aulne - Châ...(1.1) 27/05

Tf GD Dorigo MO Biemmeret...(1.1) 27/05

Winston Salem Cycling Cla...(1.1) 28/05

Peace race(2.1) 29/05-03/06

Skoda-Tour de Luxembourg(2.HC) 30/05-03/06

Tour de Korea(2.1) 30/05-03/06

Boucles de la Mayenne(2.1) 31/05-03/06

Szlakiem Walk Majora Hubala(2.1) 31/05-03/06

Grand Prix Priessnitz spa(2.NCUP) 31/05-03/06

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

BMC Racing Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Floors

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First-Drapac

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team LottoNL-Jumbo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »