Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Reaktioner inden Omloop

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

27.02.2016 kl. 15:00 af Christopher Roth.

Lørdag køres sæsonens første klassiker, Omloop Het Nieuwsblad, som samler nogle af sportens allerstørste stjerner til en dyst på de belgiske landeveje. Her er reaktioner fra nogle af dagens favoritter. 

Sæsonens første klassiker, Omloop Het Nieuwsblad, skydes i gang i Belgien lørdag. Flere af feltets absolut bedste ryttere stiller til start, og de fleste er enige om, at det bliver et hårdt løb og særligt vinden vil spille en rolle.

 

”Jeg tror aldrig, jeg har misset det løb, så det er nok min start nummer 15. Det bliver spændende at se de andre ryttere, som vi skal køre mod i klassikerne. Løbet er blevet hårdere de sidste par år. Vinden kommer ofte fra en anden side. Sidste gang der var modvind i finalen, var det Thor Hushovd, der vandt løbet. Med sidevinden vil der måske komme hierarki i feltet. Det er sjovest, når man er med fremme,” lyder det fra Tom Boonen, der til trods for sine mange starter i løbet aldrig har vundet det.

 

Han bakkes op af Alexander Kristoff, der også mener, at vinden vil spille en rolle.

 

”Løbet kommer næsten en måned før, du for alvor skal være i topform. Det er det, der gør det hårdt at vinde det her løb. Måske modvinden kan sænke tempoet oppe foran og tillade mig at komme tilbage.”

 

”Sidste år havde jeg det godt, før dette løb, og alligevel sluttede jeg kun som nummer 11. Hvis jeg vinder her, vil det være en overraskelse. Jeg ved, det bliver virkelig hårdt. Men jeg er her stadig for at køre væddeløb, og jeg vil prøve at gøre det godt. Hvis jeg får muligheden, vil jeg tage den.”

 

Peter Sagan var før starten i vanligt godt humør og havde overskud til at joke lidt med pressen.

 

”Hvis ikke jeg er med fremme, så vil jeg hellere have en øl,” jokede verdensmesteren, da han modtog en stor flaske Kwaremont-øl til starten. ”Det er et meget vigtigt løb før de rigtige klassikere,” slutter Tinkoff-rytteren.

 

Også Philippe Gilbert stiller til start, og BMC-rytteren har en helt særlig opskrift på succes til dagens løb.

 

"Jeg forventer, at Tiesj (Benoot, red.) vil angribe. Han er en rytter, der vil køre væddeløb. Hvis han kører, så kører jeg med ham, så vil det kun være os, der er i front. Jeg har været på mange træningslejre, ligesom de andre år. Jeg har det godt. Holdet er vigtigt i løbet, og vi har fået et meget stærkt hold,” lyder det fra den dobbelte vinder af løbet. 

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk