Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Rebellin usikker på karrierestop
15. February 2016 af Benjamin M. Lillelund

Davide Rebellin har endnu ikke sat en udløbsdato på karrieren - men måske bliver det i år.

Det føles næsten som en menneskealder, at Davide Rebellin har siddet i det professionelle cykelfelt, for Danmark var faktisk ikke engang europamester i fodbold, da han fik en professionel kontrakt.

 

I løbet af karrieren har den nu 44-årige italiener blandt andet vundet Amstel Gold Race, Fleche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège i det samme år foruden et OL-sølv og en Paris-Nice-sejr.

 

De sidste år har det dog jævnt været rygtet, at Rebellin ville hænge cyklen i kælderen, men det er endnu ikke sket for CCC Sprandi-rytteren.

 

”Jeg ved ikke, hvornår jeg hænger cyklen op. Hvert år tænker jeg, at det kunne blive det sidste, men vi får at se,” siger Davide Rebellin ifølge CyclingQuotes.com.

 

Rebellin håber på, at CCC Sprandi bliver udtaget til Ardennerklassikerne i år, så han kan få et skud mere til at gøre det godt.

 

”Holdet vil køre de løb, de bliver inviteret til. I øjeblikket ser det ud til at blive Tirreno-Adriatico, Milano-Sanremo og andre klassikere. Det er der, jeg vil være stærk,” afslutter Rebellin.

 

Davide Rebellins sidste sejr faldt tilbage i slutningen af sidste sæson, da han vandt endagsløbet Coppa Agostoni. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017