Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Feltet.dk

Riis Seier Project udvider koncernen med rejsefirma

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

12.07.2017 kl. 12:52 af Andy Pedersen.

Bjarne Riis og Lars Seier Christensen fortsætter oprustningen i deres koncern Riis Sejer Project. De har netop offentliggjort købet af aktiemajoriteten i rejseselskabet Optour. Dette er gjort med henblik på at styrke koncernens gøren indenfor cykelrejser. 

De vil fremover tilbyde rejser og events til erhvervsnetværket Riis Seier Business Club, og derudover også til cykelfans og virksomheder.

 

"Vi ved, at for rigtig mange hænger nogle af de største oplevelser på cykel sammen med at udfordre sig selv og kombinere det med nogle ekstraordinære naturoplevelser, eksempelvis i bjergene. Derfor er det også et helt naturligt skridt, at vi i vores arbejde med at bygge en stærk koncern med afsæt i cykelrelaterede aktiviteter og services også får et rejseselskab med i vores setup. Det giver rigtig god mening på så mange måder," siger Bjarne Riis, medejer af Riis Seier Project.

 

Matchende filosofier giver godt samarbejde
Derudover fortæller Bjarne Riis også, at selskabets filosofi om cykelsporten for virksomheder og fans passer overens med virksomheden. Optour tilbyder ifølge Bjarne Riis den fulde oplevelse med kultur, cykelsport og madoplevelser.

 

"Optour har samtidig en filosofi, som passer perfekt med vores. Det handler nemlig ikke bare om at komme først. Oplevelsen ligger i autentisk kultur, god mad, et glas vin og fantastiske cykeloplevelser sammen med andre. Oplevelser for både begynderen og for den øvede. Med vores rødder i den professionelle cykelsport kommer vi sammen til at tilbyde nogle helt unikke rejser og events," fortsætter Bjarne Riis.

 

Selskabet blev stiftet i 2015 af Michael Benzon og Mikkel Würtz. Selskabet har på kun to år etableret sig på markedet.

 

"Vi skabte for nogle år siden Optour med passionen som vores dna, og vores fokus på både turen op af bjerget, espressoen på toppen og fællesskabet har virkelig ramt et hul i markedet for cykelrejser. Ved at blive en del af Riis Seier Project kan vi sætte turbo på den udvikling, og det giver nogle fantastisk spændende muligheder og produkter. Vi ser meget frem til at blive en del af den nye konstellation," siger Michael Benzon og Mikkel Würtz i en fælles udtalelse.

 

Professionelle erfaringer kan inddrages
De nu tidligere ejere Michael Benzon og Mikkel Würtz beholder en portion af aktionerne i Optour, og bliver i firmaet som en del af den nye direktion. Direktør i Riis Seier Project Nicolai Jørgensen indtræder også i ledelsen.

 

"Nu glæder vi os for alvor til at kunne rulle programmet for næste år ud. Det bliver en kombination af de velkendte ture og produkter fra Optour, som fungerer meget stærkt i dag. Dertil kommer en række særlige og skræddersyede produkter til medlemmerne af vores Business Club samt vores signatur camps med Rolf og Riis med base på vores toscanske hotel, Villa Pacini. Det bliver rigtig spændende, når vi kan udnytte synergierne fra vores afsæt i det professionelle felt," siger Nicolai Jørgensen.

 

Derudover fortæller Riis Seier Project også, at de allerede i år har haft flere mennesker afsted til ture til Luxembourg og Alperne med Fränk Schleck, Rolf Sørensen, Bjarne Riis, Dennis Ritter og Alexander Kamp. L'etape du Tour vil også være en del af 2018-programmet sammen med blandt andet Dolomitter-løbet Granfondo Stelvio Santini Gran Fondo, som Optour er eneste danske udbyder af.

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk