Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Roche bliver Tinkoffs frontfigur i Romandiet
28. April 2014 af Frederik ZeunerFoto: Unipublic / Graham Watson

Tinkoff-Saxo har udtaget truppen til det schweiziske etapeløb Tour de Romandie. Det russiske holds frontfigur bliver irske Nicolas Roche, der håber at finde formen inden Giro d’Italia.

Med Liège-Bastogne-Lièges afslutning i går starter en ny del af sæsonen i morgen, når Tour de Romandie bliver startskuddet til flere måneder fyldt med store etapeløb. Løbet bliver af mange brugt som optakt til Giro d’Italia, der starter i næste uge. Også Tinkoff-Saxo sender nogle af deres Giro ryttere til Schweiz, således kører Nicolas Roche, Rafal Majka, Pawel Poljanski, Evgeny Petrov og Ivan Rovny alle både Tour de Romandie og Giro d’Italia.

 

Irske Nicolas Roche, der sidste år viste sine kvaliter i Vuelta España med en samlet femteplads, bliver holdets kaptajn i Schweiz, mens han forventes en nøglerolle som hjælper for Rafal Majka i Giro d’Italia. Ireren har haft en ganske anonym start på 2014, hvor det ikke er blevet til noget, der ligner et topresultat. I stedet har Roche brugt sin tid på træningslejre, blandt andet på den italienske vulkan Etna.

 

”Efter træningslejren på Etna begynder min form at se rigtig god ud. Vi har alle arbejdet virkelig hårdt de sidste fire uger, og nu synes jeg endelig det begynder at ligne noget. Det har været en vigtig træningslejr i forhold til mine forberedelser frem imod Giro d’Italia, og forhåbentlig vil Tour de Romandie finpudse min form yderligere. Jeg føler mig tilpas, og det er en god start,” siger den stærke Irer i en pressemeddelelse.

 

Udover de fem ryttere der også kører Giro d’Italia har Tinkoff-Saxo også udtaget Jay McCarthy, Oliver Zaugg og Edward Beltran. Feltet.dk erfarer dog, at også danske Christopher Juul-Jensen er udtaget til det schweiziske etapeløb. Hvem han eventuelt erstatter, er endnu uvist. 

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08