Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Foto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Rodenberg: Kunne ligeså godt få lidt sjov ud af det

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

31.01.2017 kl. 01:09 af Nikolaj Corfitz Jensen.

Frederik Rodenberg og Casper Folsach er i hopla under årets Københavnske 6-dagesløb, og viste i dag endnu en prøve på deres talent, da de vandt den 75 kilometer lange handicapjagt.

Mens etablerede danske par som Michael Mørkøv og Lasse Norman samt Marc Hester og Jesper Mørkøv kæmper med om topplaceringerne i det Københavnske 6-dagesløb, har et helt tredje par overhalet stjernerne indenom og stjålet en stor del af opmærksomheden. Der er her tale om par nummer 1 udgjort af Frederik Rodenberg og Casper Folsach, som ved at satse på individuelle discipliner har taget Ballerup med storm i år.

 

Mandag aften var ingen undtagelse, da de vandt omgang på tid og derny Grand Prix for femte aften i træk, men som det sidste punkt på programmet skulle de ud i lidt ukendt territorie, da de for første gang skulle forsøge at vinde en jagt - nemlig den 75 kilometer lange handicapjagt. Det lykkedes, og det var derfor en lykkelig Frederik Rodenberg, som Feltet.dk talte med efterfølgende.

 

”Det var super fedt! Så har vi kørt hurtigst på omgang, 500 meter og nu også 75 kilometer; så det kunne ikke være bedre, må man sige,” forklarede han og henviste dermed til, at jagten var den hurtigste over 75 kilometer, som nogensinde er kørt i Ballerup Super Arena.

 

Danskerne var ellers lidt undertippede inden løbsstarten, da de af løbets sportslige ledelse havde fået tildelt fire handicapomgange - flere, end 1’erne selv havde regnet med.

 

”Vi havde fået lidt flere omgange, end vi måske havde håbet på, men når det så er sagt, var det overhovedet ikke umuligt (at vinde, red.). Vi havde sparet os lidt inden og satsede 100% på det her, så jeg vil ikke sige, at det er en stor overraskelse, men selvfølgelig var det positivt,” fastslog Rodenberg.

 

De fire omgange viste sig faktisk at være så lille et problem, at danskerne fandt kræfter til et angreb på de sidste omgange - her kunne man fristes til at tro, at de ikke havde styr på stillingen og følte sig nødsaget til at gå på offensiven, men faktisk var overskuddet bare til det.

 

”Vi havde et rigtig godt overblik over stillingen, men vi havde jo gode ben og tænkte, at vi ligeså godt kunne få lidt sjov ud af det,” lød den 19-åriges friske udmelding, hvorefter vi spurgte ham, hvilken rekord der nu skal slås:

 

”Det er et godt spørgsmål - det må blive et af de næste år, vi kan jo ikke rigtig nå flere nu!” 

 

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk