Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Tim De Waele/TDW Sport

Rohan Dennis vil også vinde OL-enkeltstart

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

07.01.2016 kl. 19:00 af Henriette Brandt.

Rohan Dennis har indledt 2016-sæsonen med fuld fart i pedalerne, men han vil heller ikke nøjes med titlen som australsk mester i enkeltstart. Han har nemllig planer om også at vinde enkeltstarten ved OL i Rio.

Der var dog ingen tvivl om, at Rohan Dennis havde de hurtigste ben. Han kørte i tiden 51.13, hvilket var hele 38 sekunder hurtigere en Richie Porte, der blev toer, mens kontinentalrytteren Sean Lake blev treer.

 

Rohan Dennis kan dermed iføre sig den australske mestertrøje hele den kommende sæson, når der skal køres enkeltstart, og det er han naturligvis ikke ked af.

 

"Det er altid en drøm at vinde det nationale mesterskab. Jeg har vundet som U23-rytter, og nu har jeg også fået en seniormedalje. At få lov til at køre i den grønne og gyldne trøje i hver eneste enkeltstart i år er en stor ære," siger han og indrømmer, at målet er også at vinde enkeltstarten ved OL i Rio senere på året.

 

Richie Porte var ikke utilfreds, selvom det altså kun blev til en sølvmedalje, da han kørte sit første løb iført BMC-trøjen.

 

"Det var en ret afslappet start på året, men jeg er glad for at jeg kom på podiet, og jeg er slet ikke overrasket over, at det var Rohan, der vandt. Han fortjener det, han er sulten, og jeg ved, hvor meget han har ønsket at vinde den nationale mesterskabstrøje. Vi er holdkammerater nu, så jeg var glad for at se ham vinde. Jeg har glædet mig til at starte på holdet, og jeg ser virkelig frem til 2016," lyder det fra Porte, som pointerer, at det er en god start på sæsonen at blive toer efter en specialist som Rohan Dennis.

 

På søndag køres linjeløbet, og ifølge BMC Racing Teams sportsdirektør, Marco Pinotti, er både Porte og Dennis gode kandidater, selvom det i højere grad en i enkeltstarten vil være et spørgsmål om at have heldet med sig.

 

"Det var en perfekt start på sæsonen. Jeg glæder mig på Rohans vegne, fordi han gjorde det bedre end sidste år og viste, at han bliver stærkere og stærkere, og jeg er glad på Richies vegne, fordi han ikke har kørt løb siden Tour de France og alligevel gjorde det lige så godt som sidste år. Ruten var meget krævende og det var en ret lang enkeltstart så tidligt på sæsonen," forklarer han.

 

Marco Pinotti får opbakning fra Rohan Dennis, når det gælder søndagens chance for endnu en mesterskabstrøje.

 

"Richie og jeg er stærke, så jeg er sikker på, at vi kan være et godt kort at spille og forhåbentlig kan vinde endnu en trøje," lyder det.

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk