Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Roser til DM-arrangør: Et af de sikreste løb nogensinde
18. June 2017 af Jesper Johannesen Foto: Feltet.dk

Der er store roser til DM-arrangørerne efter lørdagens holdløb. Eventmanager Jens Kasler kalder det et af de mest sikre holdløb nogensinde. 

Team Giant-Castelli vandt herrernes DM i holdløb efter en fornem præstation på de lollandske landeveje, og hos damerne levede Team VéloCONCEPT Women op til favoritværdigheden og sikrede sig guldet.
 

Sakskøbing emmede af cykelstemning allerede fra tidlig eftermiddag, hvor børne- og ungdomsklasserne blev kørt, og det gode vejr var med til at fuldende et meget flot DM-arrangement på helt lukkede veje. Jens Kasler, eventmanager i Danmarks Cykle Union, var begejstret og fremhævede især indsatsen fra Guldborgsund Kommune og Lolland Falster Cykle Klub som afgørende for succesen.
 

”Det har været et fantastisk flot DM, og den lukkede rute gjorde det samtidig til et af de sikreste løb nogensinde," forklarede Jens Kasler efter løbet.

Samarbejdet med Guldborgsund Kommune og Lolland Falster Cykle Klub har været imponerende professionelt, og de har leveret et DM-arrangement på absolut højeste niveau,” tilføjer eventmanageren. 

I næste uge sendes stafetten videre til Grindsted, hvor DM i enkeltstart og linjeløb afvikles. 

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08