Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

SÆT DIT MANAGERHOLD - SPILLET STARTER I MORGEN KL. 14
04. May 2017 af Jesper Johannesen Foto: ANSA - PERI / DI MEO / ZENNARO

I dag starter Giro d'Italia og dermed det store Giro-managerspil. Sæt dit managerhold nu - og få en fordel, hvis du ender på samme pointantal som din modstander. Så er det nemlig det hold, som først har sat sit managerhold, der får den bedste placering. 

Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk er klar med endnu et managerspil. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Årets Giro d'Italia køres fra FREDAG den 5. maj til den 28. maj. BEMÆRK GIROEN STARTER EN FREDAG!


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Giro d'Italia i virkelighedens verden. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 6. maj, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.


Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold. Derfor har du nu 20 millioner kroner til at ansætte 9 ryttere på dit hold, som kan sikre dig gode resultater i årets Giro d'Italia. Hvem vælger du?


Det koster 69,- kroner per hold, som du opretter i Giro d'Italia managerspillet. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil.

I Giro d'Italia spillet kan du vinde masser af flotte præmier. Der er præmier til de 50 bedste i klassementet, og de 21 bedste manager på hver af de 21 etaper. Se hele præmielisten 

 

TILMELD DIT HOLD HER

 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017