Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

​Sæt picks på Champions League i aften

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

07.12.2016 kl. 17:16 af Jesper Johannesen.

​I aften findes de sidste hold til den videre deltagelse i Champions League. Set med danske briller bliver det spændende om FC København klarer cuttet. Feltet.dks spilsite, Fanpicks.dk, er klar med spil på alle aftenens kampe. Du kan også tippe på masser af andet fodbold, håndbold, NFL og ishockey i øjeblikket.

​Savner du spænding, når du ser sport? Så har Feltet.dk fundet en alternativ løsning til dig. Vi har lanceret vores egen spilleportal med masser af muligheder for at tippe på sportsbegivenheder. Du kan spille med GRATIS! Tip i dag på blandt andet på Club Brügge imod FC København eller Real Madrid imod Brussia Dortmund. FC København skal vinde i Brügge, mens FC Porto skal sætte point til på hjemmebane imod Leicester. Sker dette så er de danske mestre fra FC København videre. 

​Så er du klar til en fed udfordring? Tip på hvordan kampene slutter? Vælg seks af Champions League kampene og sæt dine bud på disse kampe? Tip med på Fanpicks.dk og vind penge eller Fanpicks-point. Du bestemmer altså selv, om du spiller om penge eller bare for sjov. Begge muligheder eksisterer nemlig på sitet. Udfordrer dine venner og få håneretten!

Fanpicks.dk er Feltet.dks spilsite, hvor du kan tippe med for sjov eller om penge. Valget er dit! Du kan tippe på Champions League og Europa League i fodbold, Superligaen og meget meget mere! 

Hvis du er dygtig, så kan du endda score Fanpicks point, som kan byttes til rigtige penge, hvilket også er GRATIS. Er du mere til E-sport, så tjek Unibets odds indenfor e-Sports, så kan du også få en anderledes spiloplevelse.  


Kampene onsdag:
Lyon - Sevilla
Juventus - Dinamo Zagreb
FC Porto - Leicester
Club Brügge - FC København
Real Madrid - Borussia Dortmund
Legia Warszawa - Sporting CP
Tottenham - CSKA Moskva
Bayer Leverkusen - Monaco
 

Nyt og forbedret design
Fanpicks.dk blev tidligere på året relanceret med et helt nyt lækkert design, som gør det meget mere brugervenligt at tippe. En af forbedringer er nu, at du let kan tippe med på mobilen. Snart vil du også selv kunne oprette dine egne spil.
 

En af nyhederne i det nye design er også, at du optjener automatisk Fanpicks Point, når du deltager i betalingsspil, ligesom der vil være gratis spil også under Tour de France vil være konkurrencer, hvor du kan vinde ekstra point. Dine Fanpicks Point kan du bruge på vores point marked.
 

TIP MED PÅ FANPICKS.DK

 

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk