Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Sagan landet i Australien: Vil gøre mit bedste

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

28.12.2016 kl. 17:03 af Tobias Munck Sørensen.

Den regerende verdens- og europamester, Peter Sagan, er allerede landet i Australien, hvor han om nogle uger skal sætte gang i sin sæson med Tour Down Under.

Der var en del hævede øjenbryn, da Peter Sagan ankom til Doha, blot tre dage før årets verdensmesterskab. Stort set alle hans konkurrenter brugte mindst en uge i den qatarske hovedstad for at akklimatisere sig til ørkenvarmen, men slovakken endte alligevel med at tage sejren og forsvare sit verdensmesterskab.

 

Alligevel er sene ankomster tilsyneladende ikke noget, han vil gøre til en vane, for han er allerede landet i Australien - tre uger inden begyndelsen af Tour Down Under, hvor han skal deltage for blot anden gang i karrieren. Der er dog en ganske logisk forklaring på den tidlige ankomst - vejret er langt bedre end i Europa på denne tid af året.

 

”Man kan træne meget bedre, når vejret er godt, og man behøver ikke være nervøs for at skulle bruge tid på hometraineren i tilfælde af regn eller sne udenfor,” sagde Sagan på en lille pressekonference til australsk tv, hvor han også fortalte, at han kommer til at træne alene en uges tid, inden resten af Bora-Hansgrohe støder til verdensmesteren den 5. januar.

 

Som sædvanligt var han ikke meget for at opstille et konkret mål for løbet, men den tidlige ankomst kunne indikere et højt ambitionsniveau, og løbets direktør, Mike Turtur, har også tidligere sagt, at Sagan burde være i stand til at vinde løbet.

 

”Jeg ønsker at træne godt, og det er et vigtigt løb med en høj standard. Jeg ønsker at gøre mit bedste med holdet, og vi får se, hvad vi kan gøre. Jeg er meget glad for at komme tilbage, da det er godt vejr, og da jeg var her i 2010 gav det mig en god start på sæsonen, og da jeg kunne følge med alle de bedste ryttere, indså jeg, at jeg ville kunne klare mig som professionel,” fortalte Sagan videre.

 

At han kunne klare sig som professionel blev så sandelig bevist, og allerede i Tour Down Under 2010, som var hans første løb som professionel, var han med i et angreb med Alejandro Valverde, Cadel Evans og Luis León Sánchez, der endte med at vinde løbet, på løbets kongeetape, hvilket var lidt af et forvarsel for senere tiders præstationer.

 

Om han kan stryge helt til tops i det australske løb finder vi ud af den 22. januar, hvor løbet slutter, men med ryttere som Esteban Chaves, Richie Porte, Simon Gerrans og Rohan Dennis på startstregen kan Sagan i hvert fald forvente kompetent modstand.

 

FREDAG

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk