Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Schumacher havde WorldTour-muligheder

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

27.02.2013 kl. 08:00 af Frederik Palle Pedersen.

Christina Watches-Onfones Stefan Schumacher forhandlede med WorldTour-hold, men han besluttede til sidst at blive hos det danske hold af flere grunde.

Det er lige meget, hvor man møder Christina Watches-Onfones tysker, Stefan Schumacher, så spreder han højt humør. Ved aftensmaden, til holdmøderne og sågar ude på landevejene, går kaptajnens latter rent igennem. Latteren kunne dog have været et helt andet sted end hos det danske kontinentalhold.

 

”Jeg havde selvfølgelig andre muligheder. Jeg har jo fortalt alle, at jeg har en forhåbning om at komme tilbage til WorldTouren. Så da jeg hørte, at holdet forblev kontinentalt i denne sæson også, var jeg en smule skuffet, da jeg vil tilbage til det højeste niveau,” forklarer Stefan Schumacher til Feltet.dk på Christina Watches-Onfones træningslejr.

 

Schumacher har tidligere boltret sig på det højeste niveau, og det var da heller ikke langt fra, at det kunne være sket igen allerede i denne sæson. Tyskeren tog dog i sidste ende det sikre valg.

 

”Jeg havde nogle samtaler med større hold. Også WorldTour-hold. Hvis et af de hold havde givet mig et godt tilbud i september-måned, så havde jeg nok accepteret det. Men på et tidspunkt nåede jeg til et punkt, hvor jeg ikke ville vente mere. Christina Watches-Onfone gav mig et rigtig godt tilbud, og de viste hele tiden interesse for mig, så det kunne jeg ikke afvise,” siger den tyske humørspreder.

 

Føler sig tilpas

Selvom ambitionerne lige nu rækker højere end det kontinentale niveau for Stefan Schumacher, så virker han ikke som en frustreret person, da Feltet.dk fanger ham over en kop kaffe. Øjnene er i stedet rettet mod basketball, der kører på tv-skærmen.

 

”Jeg elsker NBA. Jeg så dog de samme highlights i morges inden træningen,” indskyder tyskeren med et smil, der samtidig reflekterer over beslutningen om at blive på holdet:

 

”Det var den bedste mulighed, og jeg greb den. Det spillede en stor rolle, at jeg havde det godt på holdet sidste år. Vi havde det ofte sjovt. Selvom det ikke hele tiden var den store succes, så havde vi nogle rigtig gode momenter,” forklarer Christina Watches-Onfones kaptajn.

 

Takker tidligere kaptajn

For lidt under tre år siden så karrieren sort ud for Stefan Schumacher. Han havde netop færdiggjort sin dopingkarantæne og vejen tilbage til professionel topcykling var lang og mørk. Så blev han dog kontaktet af to personer. De to personer har også spillet en rolle, da han skulle vælge hold til 2013.

 

”Claus Hembo og Michael Rasmussen gav mig chancen for over et år siden, og det var jeg meget taknemmelig for. Jeg tror stadig på, at holdet vokser, og at det er et godt hold. Det har en god fremtid, og jeg er glad for at være en del af det,” siger den tidligere vinder af Amstel Gold Race.

 

På trods af den store glæde for at køre for Christina Watches-Onfone, så er billedet dog tydeligt. Stefan Schumacher drømmer stadig om at køre WorldTour igen.

 

”Man er dog nødt til at tage tingene, som det kommer. Det er ikke altid nemt at tage skridtet tilbage til det højeste niveau, men jeg ønsker det uden tvivl. Jeg er jo et konkurrencemenneske,” lyder det afsluttende til Feltet.dk.

 

FREDAG

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk