Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Schweiz Rundt og Velon danner par
29. March 2016 af Christian KjærFoto: Velon

InfrontRingier, organisationen bag Schweiz Rindt, og Velon har accepteret et samarbejde de næste fem år. Målet er at udvikle løbet, både internationalt og på nettet.

I dag har InfrontRingier, arrangøren bag Schweiz Rundt, og Velon, et samarbejde imellem 11 WorldTour-hold, offentliggjort et samarbejde. Det er sket efter, at Velon går efter at lave cykelsporten mere økonomisk stabil.

 

Det nye partnerskab kommer bare en måned efter, at Velon også har offentliggjort en aftale imellem Infront Sports & Media og organisationen. Dette samarbejde skulle givet bedre mulighed for at streame og se cykelløb.

 

Målet med Schweiz Rundt er blandt andet at gøre løbet mere internationalt, tiltrække flere ryttere og hold, tiltrække ny teknologi og internationale sponsorer samt tilføre mere dækning med sociale medier.

 

”Vi er glade for, at vi er kommet til enighed i samarbejdet. Fremtidens cykelsport ser lysets ud, hvis man arbejder sammen. Vi venter ikke på andre, da vi vil være de første,” siger Olivier Senn, direktør for Schweiz Rundt.

 

Schweiz Rundt køres i år fra den 11. til den 19. juni, og det er den 80. udgave af løbet. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017