Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

Se WorldTour-holdenes trøjer
06. januar 2016 11:11 af Lasse Wedege PenningFoto: Tinkoff

Landevejsholdene er så småt ved at være klar til 2016-sæsonen, og en del af forberedelsen indebærer nyt tøj. Flere hold har det på plads, og Feltet.dk præsenterer herunder de nye kits. Artiklen opdateres, efterhånden som tøjet offentliggøres.

 

Movistar Team

De første til at offentliggøre deres nye outfit for 2016 var Movistar, og der er ikke meget nyt under solen. Den mørkeblå trøje med det store grønne M er stadig basis for trøjen, og M'et på forsiden er endda vokset endnu mere. Sammenlignet med sidste år er der tilføjer hvide kanter på ærmerne, og baglommerne er også blevet hvide. Som en lille detalje er hver rytters Twitter-konto tilføjet på det øverste af ryggen under rytterens nationalflag. Tøjet laves af Endura.

 

 

 

Etixx-QuickStep

Med deres nye stjerne Marcel Kittel i spidsen har også Etixx-QuickStep præsenteret deres tøj til 2016. De bevæger sig væk fra de hvide og turkise farve på den sorte trøje for at vende tilbage til den klassiske QuickStep-blå. Derudover er LIDL repræsenteret med deres gule logo på skuldrene og bagdelen.

 

 

 

AG2R La Mondiale

Det eneste franske hold i WorldTour-feltet, AG2R La Mondiale, har nydt megen kritik for deres tøj de senere år. Basen for tøjet er det samme i år, hvor der er tilføjet lidt flere af de brune og blå firkanter, og venstre ærme er blevet blåt i stedet for brunt. Tøjet laves af deres nye sponsor, ONE WAY.

 

 

 

IAM Cycling

Schweiziske IAM Cycling er gået lidt en anden retning end tidligere og har præsenteret en helt hvid trøje. Designet er nogenlunde det samme som sidste år, bortset fra at den mørkeblå og hvide farve er byttet om, og der er tilføjet en rød krave, som smelter sammen med et rødt stykke øverst på ryggen, hvor navnet på rytteren er placeret. Bukserne er stadig mørkeblå. Tøjet laves af Cuore.

 

 

 

Team Sky

Der er kommet lidt flere farver på Team SKys 2016-trøjer, men ikke meget. Det britiske mandskab holder fast i deres stilrene design med sort som den dominerende farve, men i år er der blevet plads til to streger over maven i hvid og blå. Derudover har Rapha, som ikke længere er tøjproducent for holdet efter 2016, fået mere plads, da de nu har et stort blåt logo på bukserne. 

 

 

 

BMC Racing Team

BMC plejer ikke at lave de store ændringen på deres trøjer fra år til år, og 2016-udgaven er ingen undtagelse. Næste sæsons trøje er faktisk næsten uændret i forhold til i år. Ser man bort fra en farveændring på ærmerne, som nu er mere sorte end røde, er trøjen helt ens med den, de kørte med i 2015, og dermed bliver Richie Porte og co. lette at genkende i den nye sæson.

 

 

 

Team Katusha

Ligesom IAM har Katusha lavet drastiske ændringer på 2016-trøjen i forhold til i år. Den røde farve har overtaget trøjen fra det hvide, som dominerede i 2015-udgaven, og derudover er logoet også opdateret til en mere 'global' version, som de kalder det. Bukserne er mørkerøde, nærmest bordeaux-farvede, ligesom deres flasker kommer til at være. Det bliver dermed et helt nyt design, som Kristoff, Rodriguez, Mørkøv og resten af holdet skal køre med i næste sæson. 

 

 

 

Astana Pro Team

Nogle hold ændrer det hele, og andre holder fast i det gamle, traditionelle design. Astana er et af de mere konservative hold, hvad angår trøjedesign, og det viser sig også i denne omgang, hvor deres 2016-trøje er stort set identisk med denne sæsons. På brystet er der tilføjet en ekstra sponsor, 'Expo 2017', mens Specialized-logoet er tilføjet ved bunden af bukserne, men ellers er forandringerne minimale. Den dominerende farve er fortsat turkis, mens gule striber går om halsen og benene. 

 

image

 

 

Team Lotto NL-Jumbo

En af de mest iøjenfaldende trøjer i 2015 bliver genkendelig igen næste år. Team Lotto NL-Jumbo fortsætter det gule tema, som i 2016 bliver endnu mere gult. I stedet for at stoppe midt på maven fylder det gule nu helt ned, til trøjen stopper, Til gengæld er de gule skuldre skiftet ud med hvide af slagsen, og så er der stadig gule lottokugler på brystet. Desuden er der kommet en mindre designændring af den gule stribe nederst på buksebenene, hvilket ikke er synligt på nedenstående billede. Tøjet produceres af Santini SMS.

 

image

 

 

Trek-Segafredo

Ændringerne er næsten ikke til at få øje på hos Trek-Segafredo. Det mest iøjenfaldende er tilføjelsen af den nye navnesponsor, kaffeproducenten Segafredo, på brystet og ryggen og fjernelsen af Samsung Galaxy fra ærmet. Den øverste del af trøjen er stadig hvid, mens den nederste halvdel er sort og nålestribet, og der er fortsat røde striber som afslutning på ærmerne. Ligeledes er der stadig en røde stribe på hvert bukseben. Tøjet produceres af RSL.

 

 

 

Lotto Soudal

Lotto Soudals 2015-trøje blev generelt godt modtaget af cykelverdenen, og det er måske derfor, at belgierne har valgt at holde fast i designet. Med undtagelse af nogle få nye sponsorer er trøjen stort set ens med sidste sæsons udgave, og derfor får vi ingen problemer med at genkende Greipel, Wellens, Bak, og alle de andre i den nye sæson. 

 

 

Tinkoff

Saxo Bank er ude, og derfor dominerer Tinkoff - ikke overraskende - endnu mere på det nye tøj. Resultatet er en trøje, der er mere gul end forgængeren, selvom der stadig er en blå tribe at finde langs flanken og et russisk flag på venstre ærme, og så er bankens specielle logo tilføjet på maven. Bukserne er til gengæld blevet helt blå med en enkelt gul stribe allernederst. Tøjet produceres af Sportful.

 

 

Lampre-Merida

Den lyserøde-blå-grønne kombination dominerer stadig hos Lampre-Merida, og ændringer på tøjet er minimale. De farvede striber på maven er lidt bredere, syningerne på det blå område er blevet lyserøde, og så er det lyserøde strøg på ryggen blevet større. Tøjet produceres fortsat af Champion System.

 

image

 

Team Giant-Alpecin

Der er ingen ændringer at hente på det eneste tyske WorldTour-holds tøj i 2016. Det sort dominerer stadig med to vertikale hvide striber på maven og ryggen og det røde Alpecin-logo på maven. Eneste bemærkelsesværdige ændring er de røde hjelme. Kvindeholdet Team Liv-Plantur fortsætter også i samme stil med grønne og lilla farveindslag i stedet for herreholdets røde og blå ditto. Eneste tilføjelse på tøjet er MINI-logoet for at signalere, at de levere biler til holdene i 2016. Tøjet proudceres af Etxeondo.

 

image

 

 

Cannondale Pro Cycling

Cykelmærket er kendt for det grønne design, og i 2016 går de all in på den grønne farve. Cannondale Pro Cycling er gået væk fra det sorte, som dominerede deres trøje i år - den trøje, som Feltet.dk kårede som den flotteste i det professionelle cykelfelt - og valgt en fuldkommen grøn trøje med tilhørende sorte og grønne bukser. Der er fortsat rudere på trøjen og meget få sponsorerer på tøjet, som fortsat produceres af Castelli.

image

 

 

Team Dimension Data

Den nye dreng i WorldTour-klassen, MTN-Qhubeka, bliver i 2016 til Team Dimension Data, og den nye sponsor har også givet anledning til et nyt design, som er langt fra zebrastriberne, der prægede 2015-outfittet. Der er blevet offentliggjort tøj af flere omgang, men det outfit, rytterne kører i under Tour Down Under er mestendels hvidt med sorte ærmer og sorte logoer. Eneste farve er Dimension Data-logoet og en grøn krave. 

image

Foto: Kei Tsouij

 

FDJ

FDJ offentliggjorde faktisk allerede deres tøj i efteråret med meldingen om, at de bruger nøjagtig samme tøjdesign som i 2015.

 

image

 

ORICA-GreenEDGE

Det australske hold bruger også næsten samme outfit som sidste år med hjelme, cykler og handsker i matchende farver. Det hvide på brystet fylder en smule mere, og den blå stribe hele vejen op langs flanken er stoppet før armhulen i stedet for helt ud til slutningen af ærmet. Ellers er det nøjagtig samme design.

 

image

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour du Pays de Vaud(2.NCUP) 24/05-27/05

Hammer Stavanger(2.1) 25/05-27/05

Tour of Estonia(2.1) 25/05-26/05

Grand Prix de Plumelec-Mo...(1.1) 26/05

Boucles de l'Aulne - Châ...(1.1) 27/05

Tf GD Dorigo MO Biemmeret...(1.1) 27/05

Winston Salem Cycling Cla...(1.1) 28/05

Peace race(2.1) 29/05-03/06

Skoda-Tour de Luxembourg(2.HC) 30/05-03/06

Tour de Korea(2.1) 30/05-03/06

Boucles de la Mayenne(2.1) 31/05-03/06

Szlakiem Walk Majora Hubala(2.1) 31/05-03/06

Grand Prix Priessnitz spa(2.NCUP) 31/05-03/06

Hammer Sportzone Limburg(2.1) 01/06-03/06

Carrefour Market Heistse ...(1.1) 02/06

La Classique des Alpes Ju...(1.1) 02/06

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

BMC Racing Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Floors

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First-Drapac

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team LottoNL-Jumbo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »