Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Seier teaser før pressemøde: Har ikke købt Tinkoff
22. February 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: Tinkoff-Saxo

Der er efterhånden ingen tvivl om, at det projekt, Lars Seier og Bjarne Riis præsenterer på torsdag, er mere end bare et cykelhold. Men efter Seiers seneste udmelding bliver man i tvivl om, hvad det egentlig er.

På torsdag er der pressemøde på Hotel d'Angleterre i København, hvor den tidligere Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen og den tidligere holdejer Bjarne Riis vil præsentere deres nye projekt. I sit seneste skriv på Seier Capitals hjemmeside løfter Seier lidt af sløret for, hvad der venter - uden rigtig at blive konkret.

 

"Ja, selvfølgelig har projektet noget at gøre med cykling. Nej, vi har ikke købt det gamle hold tilbage, selvom det er tydeligt, at min ven og tidligere partner, Oleg Tinkov, vil trække sig ud af sporten næste sæson," slår Seier fast.

 

"Ja, det er et bredere projekt for at skabe et stærkere økonomisk fundament end det, man normalt associerer med et cykelhold," fortsætter Seier. Og det er måske den vigtigste pointe at trække fra Seiers opslag.

 

Riis * Seier-projektet er nemlig udtænkt i et forsøg på at skabe bedre økonomiske rammer end den model, der er for de fleste moderne cykelhold, hvor ejerne skal ud og finde nye sponsorer hver sæson for at sikre holdets overlevelse.

 

"En af de svære ting ved at være involveret i et sportshold er tendensen, til at alle indtægter i sidste ende går til [rytternes] løn. En sponsor vil se sine penge gå til et forstærket hold, ikke for at øge holdejerens bundlinje. Det er et evigt problem i sport, og det skal adresseres. Jeg tror, at Riis * Seier-projektet adresserer det på nye og innovative måder, og det er, hvad vi vil præsentere torsdag," skriver den tidligere bankdirektør.

 

Det forventes, at Riis * Seier-projektet vil have større fokus på sponsorerne og inkludere events og rejser, som Feltet.dks chefredaktør også istemte tidligere på dagen, da nyheden om Riis' mulige samarbejde med Bahrains nye cykelhold kom frem.

Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09