Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Foto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Skuffede par nummer 7: Mange begynderfejl

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

06.03.2016 kl. 19:29 af Philip Tarning-Andersen.

Dårlige ben og manglende rutine i mesterskabsparløb sænkede Alex Rasmussen og Jesper Mørkøv ved VM i parløb.

Det var en dag, hvor intet fungerede for de to danskere, og VM endte derfor med en 12.-plads. Slet ikke det resultat de havde håbet på.

 

”Jeg kan ikke beskrive, hvor pisse skuffet jeg er. Jeg synes, at træningen er gået rigtig god, og vi have forberedt os sindssygt godt. Jeg troede, at vi havde noget at komme med, og så går vi op og laver sådan et makværk. På et tidspunkt lavede vi begge to nogle fejl, og jeg blev ikke skiftet ud. Den dobbeltur tog toppen af mig, og vi kom aldrig rigtig tilbage i løbet. Det er et tegn på, at vi mangler rutine i at køre denne her slags parløb,” sagde Jesper Mørkøv efter løbet til Feltet.dk.

 

”Det er bare en dårlig fornemmelse. Et par gange prøver vi at køre med i nogle spurter, hvor vi kom til at sidde i en dårlig position. Vi skulle lukke en masse åndssvage huller efter spurterne, fordi vi sad for langt tilbage. Det var en masse begynderfejl,” vurderede Alex Rasmussen.

 

Værst at skuffe hjælperne

Danskerne tabte en omgang omkring to tredjedele inde i løbet, der sendte dem fra midten af tabellen til bunden.

 

”Det værste er, at vi taber en omgang. Var vi blevet på omgangshøjde med de andre, havde det set ok ud. Vi skulle begge to have kørt op til vores bedste, hvis vi skulle have haft en chance for at køre i top 3,” lød det fra Rasmussen.

 

Jesper Mørkøv var mest ked af at skuffe dem, der har hjulpet ham til VM. ”Mange har gjort et stort arbejde for, at vi skulle komme med til VM, ikke bare i DCU, men også i DBC og hos 6-dagesløbet. Jeg er rigtig ked af på deres vegne, at vi kommer og laver sådan noget lort,” fortalte han.

 

Danskerne kom ellers med en frisk 6-dagessejr i bagagen, men der er stor forskel på et 6-dagesløb med mange discipliner over seks dage og at køre et VM med en times fuld knald.

 

”I 6-dagesløb gælder det om at kunne ligge under syregrænsen og vinde omgange. Det er jeg rigtig god til. Her skal man op og peake rigtig mange gange, det gik jeg kold på. Jeg havde også svært ved at køre i det høje gear,” forklarede Mørkøv.

 

Nu venter landevejssæsonen for både Jesper Mørkøv og Alex Rasmussen. Banen kalder først igen til efteråret, da parløb ikke er på OL-programmet.

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk