Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Sky fortrøstningsfulde efter katastrofal Giro-etape

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

14.05.2017 kl. 19:47 af Nikolaj Corfitz Jensen.

Team Skys Giro d’Italia blev i dag vendt på hovedet, da både Mikel Landa og Geraint Thomas styrtede i finalen af dagens bjergetape og tabte megen tid til klassementskonkurrenterne. Sidstnævnte har dog ikke tænkt sig at opgive håbet om en topplacering.

Mange havde udset sig Geraint Thomas og Mikel Landa som to ryttere, der kunne skabe ravage i Giro d’Italias samlede stilling. I dag skulle duoen så vise, hvad de kunne, da en stor klassementsetape stod på menuen, men det mistede de alle muligheder for at gøre, da en dårligt parkeret motorcykel sendte dem og flere andre i asfalten.

 

Thomas måtte registrere et tidstab på over fem minutter til etapevinderen, Nairo Quintana, mens en Mikel Landa i smerter smed over 25 minutter og er endegyldigt færdig i klassementet. Alligevel er førstnævnte optimistisk frem mod de sidste to uger af løbet.

 

”Jeg har oplevet værre styrt, end det i dag. Jeg har ondt i skulderen, men det er jo ikke noget, jeg ikke kan holde til. Der er rigeligt med etaper tilbage, så vi må jo bare komme i gang igen,” konstaterede Thomas efter etapen til Team Skys hjemmeside.

 

”Jeg går bare efter at få en god hviledag i morgen, give den alt, hvad jeg har, på enkeltstarten (på tirsdag, red.), og så evaluere situationen derefter. Det bliver selvfølgelig virkelig svært at vinde Giroen nu, men vi kan jo ligeså godt prøve, og så er der jo stadigvæk en god chance for en top 10-placering. Lige nu vil jeg bare bruge de aggressioner, som jeg sidder med, til at køre et godt cykelløb.”

 

”Sådan er denne sport”

Holdmanageren Dave Brailsford er enig med sin walisiske kaptajn. Ærgrelsen er til at spore i hans udtalelser, men i sidste ende er Skys Giro d’Italia langt fra ovre, mener han.

 

”Det havde været godt at se, hvordan drengene havde klaret etapen i dag. Vi havde stor tiltro til både Mikel [Landa] og G (Geraint Thomas, red.), men nu finder vi aldrig ud af, hvordan det var gået, hvis de ikke var styrtet. Til gengæld står vi nu og kan påvirke det, der sker under resten af løbet,” siger Brailsford.

 

”Ja, motorcyklen skulle ikke have stået, hvor den stod - det kan vi vidst alle blive enige om. Men det tror jeg nu også, at manden på motorcyklen ved, og han har det nok heller ikke specielt godt med situationen. Derfor synes jeg, at vi skal lade den ligge dér, selvom vi selvfølgelig også skal se på, hvad der gik galt, og hvorfor dette skete."

 

”Der er ikke så meget mere at sige, end at vi vil kæmpe videre. Man må justere sine mål og hoppe på cyklen igen - sådan er denne sport.”

SENESTE

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk