Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Foto: Lars Larsen

Soigneur fik debut i det franske

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

06.03.2016 kl. 20:45 af Nikolaj Corfitz Jensen.

Team Soigneur - Copenhagen Pro Cycling kørte i dag deres første løb som kontinentalhold, da de deltog i det franske UCI-endagsløb Grand Prix Cycliste de Lillers. 

Der er efterhånden ikke længe til, at den danske landevejssæson går i gang, men i de sydligere dele af Europa har der allerede været cykelløb i flere uger. De gode muligheder for at få løbsdage i benene inden mødet med de hjemlige konkurrenter fik det danske kontinentalhold Team Soigneur - Copenhagen Pro Cycling i dag udnyttet, da de fik sæsondebut i Grand Prix Cycliste de Lillers.

 

Det franske 1.2-løb blev vundet af Topsport Vlaanderen - Baloise-rytteren Stijn Steels, mens Soigneurs bedste rytter blev Rasmus Bøgh Wallin som nummer 40, men det var kun uheld, der gjorde, at danskerne ikke var med i kampen om topplaceringer.

 

”Vi havde vores to hurtige mænd, Elias (Helleskov Busk, red.) og Rasmus Wallin med i feltet ved indgangen til sidste omgang, så vi regnede sådan set med, at der skulle spurtes om det,” beretter holdets manager, Christian Brandt, overfor Feltet.dk.

 

”Så sker der et lille styrt på en smal vej i et sving, hvor der så kommer et bræk i feltet og 20 mand kommer fri. Der sad Topsport Vlaanderen med hele holdet, så de trykkede bare til, og holdte så hjem.”

 

Det belgiske hold, som jævnligt deltager i nogle af sportens største løb som Flandern Rundt og Paris-Roubaix, fik så udnyttet splittelsen i feltet og gjorde brug af deres store motorer til at udelukke Soigneur og adskillige andre hold fra topstriden. 

 

Ud over, at Team Soigneur - Copenhagen Pro Cycling fik debut som kontinentalhold, blev det også til store oplevelser for nogle af holdets yngste ryttere, blandt andre 19-årige Søren Siggaard. For det unge talent blev det nemlig ikke blot til en debut i et UCI-løb, men også det første seniorløb, hvorfor han stod over for noget af en udfordring.

 

Den tidligere Herning CK-rytter blev desværre en af 49 ryttere, der ikke gennemførte løbet, da han måtte udgå efter 150 kilometers hårdt cykelløb, men deltagelsen i det franske gav vigtig erfaring til når sæsonen for alvor går i gang. Christian Brandt er da også godt tilfreds med sine ryttere.

 

”Det var et hårdt løb med ringe vejrforhold og med hård modstand fra belgiske professionelle kontinentalhold, der ligger og kører med i de store forårsklassikere,” forklarer han.

 

”Det er godkendt. Vi havde også et par styrt tidligt, som dog ikke var noget slemt, så vi er meget tilfredse med indsatsen.”

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk