Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Team Katusha

Spilforslag til 11. etape af giro d'italia

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

15.05.2012 kl. 23:55 af Dennis Nissen.

Alexander Kristoff burde have en mere fri rolle end Robert Hunter, da Hunter skal hjælpe Alex Rasmussen, og Matthew Goss kan endnu engang kører et topresultat hjem på 11. etape.

Spilforslag 1: Alexander Kristoff – Robert Hunter: Alexander Kristoff til odds 1,62 på unibet.dk

 

Alexander Kristoff har i dette års giro kørt nogle hæderlige placeringer hjem. Tre top10 placeringer er det blevet til og han har således kun misset en enkelt massespurt, hvor han blev nummer 197. Så vi kan forvente os en stabil præstation af den hurtige nordmand, som kører for BMC Racing Team.

 

Garmin – Barracuda har mistet Tyler Farrar og det giver plads til den næste i hierarkiet. Og det er danskeren Alex Rasmussen. Alex Rasmussen har også udtalt, at han nu får lov at køre sin egen chance, og det ligner også at det er ham Garmin – Barracuda skal satse på, på 11. etape.

Der kommer en 3.3 lang stigning, cirka 13 kilometer før mål, som kan mærke de fleste sprintere, men den ligger så langt ude, at det ikke burde være noget problem, selv ikke for en tung sprinter som Alex Rasmussen. Derfor tror jeg ikke vi får Robert Hunter at se i en massespurt, da han skal vige pladsen for danskeren.

 

Robert Hunter fik på 5. etape en flot 4. plads, så han får også lov til at køre sine chancer, men på 11. etape vil han agere leadout for Alex Rasmussen, for danskeren er købt som en af de sprintere man satser på og derfor er højere op i hierarkiet end Robert Hunter.

 

Spilforslag 2: Matthew Goss i top3 til odds 1,55 på unibet.dk

 

Matthew Goss har imponeret i dette års giro og med en sejr og to andenpladser, så virker han til at være den eneste der kan røre Mark Cavendish i en spurt.

 

Afslutningen er lidt kringlet da rytterne skal igennem to forholdsvis skarpe sving, kort før mål, og derfor kan et direkte sprintertog ikke etableres ordentligt. Det passer Matthew Goss ganske fint og selvom det nok ikke ændrer ved at Mark Cavendish sandsynligvis nupper sejren, så fjerner det lidt fordelen fra de andre sprintere som har en højere topfart end Matthew Goss og som skal afleveres perfekt, for at køre en rigtig god placering hjem. Det kan være sprintere som Juan Jose Haedo, Theo Bos og Francesco Chicchi.

 

Australieren var indblandet i et styrt på 9. etape, men han meddeler på twitter, at det går udmærket, og at han er klar til at prøve at vinde på 11. etape.

 

Stigningen 13 kilometer før mål, vil skade hans konkurrenter langt mere end australieren. Så den 3.3 lange stigning med en gennemsnitlig stigningsprocent på 5.2 %, er helt klart til hans fordel. Orica – Greenedge kunne ligefrem kører hårdt på stigningen, for at mærke australierens største konkurrent så meget som muligt, nemlig Mark Cavendish. Men det vil dog være begrænset hvor meget skade de kan lave, da stigningen nok er for langt væk fra målstregen.

 

Se flere spilforslag hos www.Betxpert.com

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk