Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Sportsdirektør forventer sig mere af Henao og Thomas
20. January 2016 af Christian KjærFoto: Feltet.dk

Sergio Henao imponerede med en ottende plads på anden etape i Tour Down Under. Formen er blevet bedre, og det lover godt for de kommende etaper, fortæller Team Skys sportsdirektør Kurt Asle Arvesen.

På den berømte afslutning op ad i Stirling kræver det, at rytterne kan grave dybt, hvis de skal kæmpe med om etapesejren. Sergio Henao fra Team Sky gravede dybt, og han fik også en belønning i form af en ottende plads.

 

Team Sky havde forinden arbejdet en masse, så de sidste par omgange skulle blive hårde. Dette var en del af Skys plan, som måske ikke lykkedes helt til fulde, da det blev hårdere end forventet.

 

”Det var en meget hård etape, og det var svært lige fra starten. Det var meget varmt, og det var op og ned hele dagen. Omgangen i Stirling er altid svært, og når vi kører fem omgange, så er det især hårdt,” fortæller Kurt Asle Arvesen efter etapen til CyclingQuotes.com

 

Efter den hårde start skulle Team Sky igen arbejde for, at deres plan lykkedes. Desværre mistede holdet Salvatore Pucchio, som måtte udgå efter noget sygdom. Dog er der mest positiv at tage med hjem for Team Sky.

 

”De tre ryttere, som var oppe foran, havde det alle sammen godt, så jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske i morgen. Især hvad angår Thomas og Sergio,” afrunder nordmanden.

 

Tredje etape køres natten til torsdag dansk tid.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017