Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Uggi Kaldan

Stor cykelmesse afholdes for tredje gang i weekenden

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

08.03.2017 kl. 07:41 af Jesper Johannesen.

Copenhagen Bike Show afholdes for tredje gang i træk i dagene 10.-12. marts 2017 i Lokomotivværkstedets 10.000 kvm store haller. 

Messen har for længst slået sig fast som en af Skandinaviens største, og i år er der udstillere fra 12 lande med mere end 170 forskellige brands. Cykelmessen har fokus på innovation, design og funktionalitet for såvel supermotionisten, som børnefamilien og pendleren.
 

”Københavns status som den førende cykelby i verden er en vigtig årsag til messens hurtige vækst, og vi fornemmer betydelig interesse fra lande som Frankrig, Tyskland, Polen, USA og Kina. Antallet af udenlandske udstillere er væsentligt højere i år," forklarer Christian Ritter, som er direktør for Copenhagen Bike Show.
 

Der er et tætpakket præsentationsprogram med foredrag ved blandt andet Reimer Bo, Charlotte Bircow og Bo Hamburger samt visning af ikoniske cykelfilm og cykelpolo opvisning. Alle slags cyklister er tilstræbt tilgodeset med et udstillingsareal, som er delt op i zoner for at lette de besøgendes overblik.

Zonerne på Copenhagen Bike Show


E-Mobility
El-cykler er ideelle til både pendlere og børnefamilier, som ikke har noget mod elassistance til en ladcykel læsset med indkøb og børn. Udstillerne viser el-cykler til mange formål og i mange designs.
 

Event + Travel
Her fås overblikket over rejseudbydere og cykeldestinationer samt events til dem, som gerne vil udfordre sig selv med et sæsonmål og samtidig have en stor oplevelse.
 

Kids Adventure
Børnene er i fokus med legehjul, som byder på mange sjove aktiviteter på børnenes præmisser, og her udstilles såvel børne- som løbecykler. En udstiller lancerer endda for første gang en genial løsning til småbørnsforældre; det kombinerede barnesæde og klapvogn!
 

Performance
Til de ambitiøse motionister rummer denne zone alt, hvad en motionist kan drømme om, som hjælper hende eller ham til at yde mere.
 

Urban Living 
Byens cyklister har brug for sikkerhed, praktiske cykler og tilbehør, men ikke mindst stil. I denne zone finder de det hele.


Spring Sale 
Her kan man lave byens bedste handel blandt de mange tilbud på stærkt nedsatte varer.

Hvor og hvornår?

Copenhagen Bike Show afholdes igen i år i det storslåede og rustikke Lokomotivværksted på Otto Buses Vej tæt på Dybbølsbro Station og Fisketorvet og har åbent:
 

Fredag den 10. marts 2017 klokken 10-20

Lørdag den 11. marts 2017 klokken 10-18

Søndag den 12. marts 2017 klokken 10-16


Entre koster 75 kroner for en dagsbillet eller 95 kroner for en partoutbillet, der er gyldig alle dage. Børn under 12 år er gratis.


KØB BILLETTER TIL COPENHAGEN BIKE SHOW

 

 

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk