Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Stor overraskelse i Giro-wildcards

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

18.01.2016 kl. 11:23 af Lasse Wedege Penning.

RCS Sport har nu afgjort, hvilke hold der er inviteret til Tirreno-Adriatico, Milano-Sanremo og Giro d'Italia. Og der er overraskelser at finde ved alle wildcards.

Til WorldTour-løb er alle 18 WorldTeams sikret en plads, og derudover kan arrangørerne invitere et vist antal professionelle kontinentalhold på de såkaldte wildcards, som naturligvis er stærkt eftertragtede blandt holdene i anden række.

 

RCS Sport, der blandt andet arrangerer Giro d'Italia, Tirreno-Adriatico og Milano-Sanremo, har nu uddelt deres wildcards til de tre nævnte løb.

 

Den 9.-15. marts er der Tirreno-Adriatico, hvor Androni-Sidermec, Bardiani-CSF, Bora-Argon 18, Caja Rural-Seguros RGA og CCC Sprandi Polkowice alle har fået en plads. Lidt overraskende er der altså blot to italienske hold blandt de fem, hvorved Southeast-Venezuela og Nippo-Vini Fantini er blevet forbigået.

 

Til Milano-Sanremo den følgende søndag har syv hold fået et wildcard. Androni-Sidermec, Bardiani-CSF, Bora-Argon 18 og CCC Sprandi Polkowice går igen fra etapeløbet, mens Cofidis, Southeast-Venezuela og Team Novo Nordisk får de sidste tre pladser. Hold som ONE Pro Cycling og Stölting Service Group med de tidligere vindere Matthew Goss og Gerald Ciolek får altså ikke mulighed for at prøve sig af i dette løb.

 

Wildcardsene til Giro d'Italia den 6.-29. maj indeholder den absolut største overraskelse. Tre af de fire italienske hold, Bardiani-CSF, Nippo-Vini Fantini og de automatisk kvalificerede gennem Coppa Italia, Southeast-Venezuela, er alle med, og så har Gazprom-RusVelo noget overraskende fået det fjerde og sidste wildcard i bunken, mens hold som Androni-Sidermec, Bora-Argon 18 og sidste års deltagere, CCC Sprandi Polkowice, er blevet forbigået. Desuden er Bardiani-CSF det eneste hold med wildcards til alle tre løb.

 

"I dette års udvælgelse, især dem til Giro d'Italia, ville vi give plads til vores nationale bevægelser, men det er ikke den eneste faktor, som vi skal overveje. Den internationale udvikling af alle vores løb forbliver en af hjørnestenene i vores strategi og guider os til det endelige valg af wildcardsene," siger løbsdirektør Mauro Vegni i en pressemeddelelse.

 

Vegni har hele tiden forsikret, at ét af wildcardsene ville blive givet til et ikke-italiensk hold, og at arrangørernes egne udenlandske økonomiske interesser skulle varetages, hvorfor eksempelvis tyske Bora-Argon 18 har været en stor mulighed. Tilsyneladende har det russiske marked altså være af så stor interesse, at Gazprom-RusVelo fik det eneste ikke-italienske wildcard. Hollandske Roompot-Oranje Peloton søgte også om et wildcard og har allerede udsendt en pressemeddelelse, hvor de udtrykker deres store skuffelse.

 

Wildcards til Il Lombardia i oktober uddeles senere på året.

 

Wildcards til løb arrangeret af RCS Sport

Tirreno-Adriatico

Androni-Sidermec

Bardiani-CSF

Bora-Argon 18

Caja Rural-Seguros RGA

CCC Sprandi Polkowice

 

Milano-Sanremo

Androni-Sidermec

Bardiani-CSF

Bora-Argon 18

CCC Sprandi Polkowice

Cofidis, Solutions Crédits

Southeast-Venezuela

Team Novo Nordisk

 

Giro d'Italia

Bardiani-CSF

Gazprom-Rusvelo

Nippo-Vini Fantini

Southeast-Venezuela (automatisk kvalificeret ved at vinde Coppa Italia 2015)

 

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk