Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Foto: Sirotti

Sygdom ødelægger Jesper Hansens ambitioner

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

13.01.2016 kl. 20:50 af Christian Kjær.

Danskeren var udset til at skulle dele kaptajnrollen med Rafal Majka, når landevejssæsonen rigtig starter på mandag. Dog har sygdom forhindret ham i at træne, og derfor er ambitionerne også skruet ned. Fokus er nu på forberedelser til Giro d'Italia, som er danskerens store mål.

På mandag starter sæsonens første rigtige etapeløb, når Tour de San Luis kickstarter alle herlighederne. Flere store ryttere har allerede meldt deres ankomst, da løbet er perfekt til at testet benene inden en lang sæson.

 

Tinkoff-mandskabet stiller også med et slagkraftigt hold, hvor danske Jesper Hansen er med. Feltet.dk kunne tidligere fortælle, at danskere ville få en nøglerolle sammen med polske Rafal Majka. Dette er der dog ændret lidt på, da han har været plaget af sygdom.

 

”Jeg har desværre været syg her på det sidste. Så min opgave bliver primært at hjælpe Rafal Majka, Peter Sagan og holdet. Så må vi se, hvordan jeg er kørende. Det har været sådan, at det var ’Rafa’, vi kørte for, og hvis ikke han havde benene, så fik jeg lov at prøve af,” siger Jesper Hansen til Feltet.dk

 

Men influenza har altså lagt en dæmper på planen. Jesper Hansen har ikke fået trænet så meget, så ambitionerne har også ændret sig lidt. Topformen havde han nok heller ikke ramt endnu, da han først skal toppe senere. Dog er sygdom ikke den bedste start på sæsonen. Fokus er ikke mere på enkeltmandspræstationer, men på hele holdet.

 

”Hvis løbet skal anses som succesfuldt, så skal holdet klare det godt. Så skal jeg selv rimelig godt igennem. Så synes jeg, at det er godkendt,” fortæller Hansen.

 

Fokus er rettet imod Giroen

Danskeren har netop været på træningslejr med Tinkoff-mandskabet, som er blevet en del danskere mindre til denne sæson. Noget man kun lægger mærke til, når hele holdet er samlet, ellers gør det intet, fortæller danskeren.

 

Det første store mål på Jesper Hansens kalender er Giro d’Italia, som han har store forventninger til. Danskeren er udset til at få en rolle i bjergene, hvor han igen danner par med Rafal Majka. Polakken skal køre efter klassementet, men der kommer også chancer til danskeren.

 

”Jeg håber, at kunne finde det niveau, som jeg havde i Vueltaen i sidste sæson. Hvis jeg kan holde det niveau, som jeg havde, så skal det nok komme til at gå godt,” siger Hansen.

 

Med en deltagelse i Giro d’Italia får han desværre ikke mulighed for at forsvare sin sejr i Tour of Norway, da de køres på samme tidspunkt. Efter Giro d’Italia kender Jesper Hansen ikke meget til sin kalender, men når der bliver spurgt om en eventuel Tour-deltagelse, så er svaret klar.

 

”Nej, det tror jeg ikke. Så skal der ske mange ting i hvert fald. Den tror jeg ikke, at jeg kommer med til,” afrunder danskeren.

 

Foruden Rafal Majka, Peter Sagan og Jesper Hansen stiller Tinkoff-mandskabet også op med Maciej Bodnar, Pawel Poljanski, og Nikolay Trusov i den argentinske løb. Du kan finde referater efter hver etape af Tour de San Luis fra på mandag af her på Feltet.dk.

 

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk