Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Team OK Kvickly Odder

Team OK Kvickly Odder oppe på seks ryttere

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

01.01.2017 kl. 20:45 af Jesper Johannesen.

Efter præsentationen af de fire første ryttere, så har Team OK Kvickly Odder fået yderligere to ryttere tilføjet truppen til den kommende sæson. 

Frederik Lund og Jonas Rernböck er de to nye ryttere på holdet. Begge er ryttere, som har valgt at gentegne med Odder-holdet. Rytterne startede sidste år i B-klassen, men fik efter fornem kørsel kørt sig op i landets bedste række, hvor de også nåede at køre sig til præmie, inden sæsonen sluttede. 

"For begges vedkommende ligger vi et lag mere på, og så er jeg sikker på, at de får indfriet ambitionerne for 2017 sæsonen. De har begge været inde i en mægtig god udvikling, hvilket blandt andet kan ses på, at de begge har kørt sig igennem B-rækken og op i A-rækken, hvor de har fået god erfaring. Den erfaring bygger vi videre på i 2017," forklarer Team Manager Claus Lund i en pressemeddelelse.  

Frederik Lund tager hul på sin anden seniorsæson, og den første som fuldblods A-rytter. Frederik vandt sidste år to sejre i B-klassen, inden han rykkede op som A-rytter, hvor det også blev til præmie.
 
”Jeg har valgt Team OK Kvickly Odder, fordi det er en del af min udviklingsperiode. Jeg har kørt på Odders team, siden jeg var 1. års junior, og jeg har haft det rigtig godt. Jeg ved, jeg får lov til at køre min chance i Odder, og det nyder jeg som ung rytter. Derudover får jeg prøvet mig selv af, da Odder også får forskellige danske og udenlandske UCI-løb," forklarer Frederik Lund.


Jonas Rernböck - Foto: Team OK Kvickly Odder

Lige som Frederik skal Jonas Rernböck også i gang med sin anden senior sæson - og første som A-rytter. Jonas kørte ligesom Frederik sig op i A-klassen med flere podieplaceringer. Efterfølgende blev det også til point i A-klassen.

”Sidste år har jeg helt klart samlet mig en masse erfaringer, som jeg får brug for i 2017-sæsonen. Jeg er rigtig glad for at være en del af et team med et super setup og et stærkt fællesskab. Jeg er motiveret til at lave nogle resultater og hjælpe mit hold, når jeg kan. Og så ser jeg rigtig meget frem til at køre løb i udlandet," lyder det fra Jonas Rernböck.

Det forventes, at Team OK Kvickly Odder præsentere flere ryttere indenfor de kommende dage.

Team OK Kvickly Odder 2017
Nikolaj Henning 
Anders Krogh 
Mikkel Skjellerup 
Kasper Andersen 
Frederik Lund 
Jonas Rernböck

 

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk