Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Team Sky arbejder for første Giro-sejr
18. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: BSkyB

Mikel Landa får i 2016 en helt ny rolle. På sit nye hold bliver han enerådig kaptajn i årets første Grand Tour, og her er målet klart: sejr.

"Vi arbejder for at vinde Giroen."

 

Så klart udtrykker Mikel Landa sig i et interview med Skysports.com, når snakken falder på målene i hans første sæson hos Team Sky. Spanieren bliver kaptajn i løbet for sit nye britiske hold, og her handler det om at vinde løbet samlet.

 

"Holdet gør alt for at hjælpe med med det mål, så vi vil prøve," fortæller Landa. Det vil i så fald blive Team Skys første Giro d'Italia-sejr.

 

Spanieren var en af sidste sæsons helt store overraskelser, da han i Giro d'Italia flere gange viste sig som løbets bedste klatrer og endte på en samlet tredjeplads. Trods 2016-udgavens tre tidskørsler på i alt 50 kilometer tror Landa på, at det kan lade sig gøre at rykke to pladser op denne gang.

 

"Det er rigtigt, at der er mange tidskørsler, men der er også mange bjerge. Jeg skal tabe så lidt som muligt i tidskørslerne og så prøve at gøre forskellen i bjergene. Vi arbejdede hårdt i december på banen for at finde en bedre position, og nu træner vi en eller to gange om ugen for at tabe så lidt som muligt. Jeg føler mig mere komfortabel og hurtigere, men jeg behøver konkurrence for at se resultatet," lyder det fra Team Sky-rytteren.

 

"De største forskelle er i de små detaljer. Der er små ting, vi kan gøre bedre, og her kigger vi efter de små gevinster."

 

Landa udtrykker gode muligheder for også at deltage i Vuelta a España, men hans mål om at også gøre det godt til OL kan ødelægge planerne om en decideret formtop til Vueltaen.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09