Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Team VéloCONCEPT ramt af uheld i titelforsvar
18. June 2017 af Jesper Johannesen

Det lykkedes ikke Team VéloCONCEPT at genvinde DM i holdløb for femte gang, da holdet lørdag kæmpede om DM-titlen i holdløb.

Det lykkedes ikke at genvinde DM i hold-løb for Team VéloCONCEPT, men holdet kæmpede sig stadig på podiet efter, at holdet blev ramt af et uheld på første del af ruten.


Team VéloCONCEPT’s ryttere kæmpede med alt, hvad de havde på den 46,5 kilometer lange rute, hvor en ny danmarksmester i hold-løb skulle findes. På første halvdel af ruten blev holdet dog ramt af en punktering, men alligevel lykkedes det at blive nummer tre efter Giant-Castelli og ColoQuick-Cult.


Sportsdirektør Daniel Foder var efter løbet ærgerlig over 3. pladsen, da han havde troet på mere, hvis ikke uheldet var indtruffet.


”Rasmus punkterer efter 15 kilometer og lige i det øjeblik har Niklas også brug for at sidde lidt over, da han har den hårde position efter Asgreen. De fortsætter, men de næste kilometer ud til vendepunktet er de fire mand, og der kommer de på overarbejde og taber nok 30 sekunder,” siger Daniel Foder.


Rytterne blev dog ved med at kæmpe, selvom sejren forsvandt længere og længere væk.


”På vej hjem i modvinden kører de godt og viser, at de er stærke, men det havde kostet for meget. Det er lidt en sløj fornemmelse at stå med. Jeg har en fornemmelse af, at vi kunne have givet Giant kamp til stregen uden uheldet, men de var også rigtigt stærke, og det er fortjent, at de vinder,” siger han.


”Det var lidt ærgerligt. Mentalt var uheldet et slag i hovedet på dem, men de kæmper videre, og det skal de have ros for. Du kan gøre meget og køre alt, hvad du kan, men uheldet kunne vi ikke håndtere i dag. ’C’est la vie’,” slutter han.


Giant-Castelli vandt i tiden 50:58 med 22 sekunder til ColoQuick-Cult og 53 til Team VéloCONCEPT.


I dag skal Team VéloCONCEPT igen i aktion, da anden afdeling af Post Cup’en køres, hvor Michael Carbel har førertrøjen.

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08