Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: ©A.S.O. / P. Perreve

TemperaTouren: Alles øjne hviler på en mand

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

04.07.2015 kl. 07:00 af Jonas Krügermejer Nygaard, Utrecht.

Feltet.dk har endnu engang sendt en duo til Tour de France-land for at dække en af verdens største begivenheder. Med den tilbagevendende blog, TemperaTouren, måler og vurderer de begivenhederne, så du med god samvittighed kan læne dig tilbage i liggestolen og nyde solen.

Dagen vi alle har ventet på er oprindet. I dag skydes verdens største cykelløb i gang, og alverdens fans verden over er ved at revne af spænding!

 

Denne udgave af den tilbagevendende blog, TemperaTouren, vil ikke have et specielt fokusområde, men mere blive en stor omgang velfordøjede Tour de France-observationer - serveret råt og ufiltreret.

 

Manden alle kigger på
Først skal det handle om Tom Dumoulin. Fabian Cancellara - der om nogen ved, hvad 'høje forventninger' betyder - sagde til Treks pressemøde, at hjemmebanefavoritten var den med suverænt mest pres på sig.

 

Det kan virke lidt paradoksalt, når man ser på den flotte, stabile fremgang Dumoulin har været inde i. Han er på mange måder en positiv historie, men den kan hurtig blive omskrevet, hvis hollænderen skuffer i dag og knuser de mange drømme.

 

Til den officielle holdpræsentation i forgårs, blev det største jubelbrøl ikke givet til tidligere vindere som Alberto Contador eller Vincenzo Nibali. Det gik heller ikke til nogen af de hollandske stjerner - hverken klassementsryttere som Bauke Mollema og Robert Gesink eller klassikerkonger som Lars Boom og Niki Terpstra.

 

De gik til en 24-årig Giant-mand fra Maastricht, der i et par år har vist, at han kan køre hæderlige enkeltstater. Hvis Lepelenburg Park - hvor rytterne blev præsenteret - havde haft et tag, var det fløjet af.

 

Det bliver spændende at se, om Dumoulin kan bruge det Michael Valgren ville kalde Tour-vibes positivt, eller om den massive opbakning ender med at komme ham til last. Der er ikke råd til smuttere eller dårlige sving på en 13,8 kilometer lang tidskørsel og hverken Tony Martin eller Fabian Cancellara kommer til at se sig tilbage.

 

It's gettin' hot in here
Er det ikke sådan, sangen går? Nå, ikke. Pointen er i hvert fald klar. Her er helt afsindig varmt i hjertet af Holland. Temperaturen sagde op mod 37 grader i forgårs, og det var ikke køligere i går.

 

Derfor gik der i en kort periode også rygter om, at man ville rykke starten til et mere tempereret tidspunkt på døgnet, men det er man så gået væk fra igen. Det ville også være lige tøset nok...

 

Til gengæld siger de seneste vejrmeldinger - overbragt af en særdeles oplagt Brian Holm på Etixx pressemøde tidligere i går - at de seneste startende ryttere risikerer at skulle køre i regn.

 

Det kan i så fald blive interessant for, hvad der tegner til at blive historisk klassementskrig de fire store imellem. Contador, Froome og Nibali starter alle blandt de fem sidste i på tidskørslen, mens Nairo Quintana allerede har take-off klokken tre.

 

Prik nu hul på den fandens ballon
Uanset hvad bliver det skønt at komme i gang. Også for Utrecht. Hvis der ikke snart prikkes hul på den kæmpemæssige ballon af spænding, som byen har opbygget, så springer den i luften.

 

Stemningen til holdpræsentationen i torsdags var elektrisk og intens, og alle skal opfordres til at gå ind og se billeder derfra. Jeg tør ikke engang gætte på, hvor mange, der var stimlet sammen til showet, men vil bare nøjes med at konstatere tre ting. Vi er klar. Rytterne er klar. Utrecht er helt vildt klar.

 

Kom så med det cykelløb, vi fortjener!

 

Læs med når Tour-redaktionen i næste udgave af TemperaTouren hater lidt tilbage på de mange Froome-haters.

SENESTE

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk