Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

TemperaTouren: Kunne I ikke lige have informeret Quintana?

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

06.07.2015 kl. 07:45 af Jonas Krügermejer Nygaard, Antwerpen.

Feltet.dk har endnu engang sendt en duo til Tour de France-land for at dække en af verdens største begivenheder. Med den tilbagevendende blog, TemperaTouren, måler og vurderer de begivenhederne, så du med god samvittighed kan læne dig tilbage i liggestolen og nyde solen.

Jeg synes sgu det er tarveligt! Alle i startområdet talte om det. Brian Holm, Carsten Jeppesen, Lars Bak, Alexander Kristoff. Ja, selv Tinkoff-Saxo vidste det. Alligevel tog ingen sig den ulejlighed at informere en lille colombianer, tre busser væk.

 

Sådan må konklusionen lyde efter Tourens anden etape.

 

For Nairo Quintana mødte altså ikke op i går, hvor han tabte over halvandet minut til konkurrenterne. Jeg er fuldt ud klar over, at det ikke var den klejne klatrers kop the, der skulle indtages, men der er forskel på tidstab. Vincenzo Nibali døde med cykelskoene på. Movistar-kaptajnen lignede en, der havde opgivet på forhånd.

 

Det er ikke sådan, man vinder verdens hårdeste cykelløb! Jeg ved, at nogen vil sige, at man ikke kan gardere sig mod uheld, men jeg vil sige, at man godt kan gøre sig bedre klar til en etape i Touren, end det var tilfældet for Quintana i går.

 

Jeg ved også, at der opstår komplikationer i løbet af en en etape så dramatisk som gårsdagens, men Quintana var den eneste af favoritterne, der ikke så klar ud i startområdet. Måske havde han fået de nedslående vejrmeldinger, men så meget desto mere grund til at holde sig skarp.

 

Det er ikke godt nok, Quintana! Jeg har, som mange andre, colombianeren som Tour-favorit, og jeg håber egentlig også, at det er ham, der smyger den gule trøje ned over sine spinkle skuldre, når de rammer Paris om knap tre uger, men det kræver en bedre indstilling.

 

Når Warren Barguil og Rigoberto Uran kan sidde med fremme, kan Quintana også.

 

Verdens sejeste mand!
En mand, hvis indstilling der ikke kan klandres, skal også med i denne udgave af TemperaTouren. Adam Hansen. What a man!

 

Australieren, der er i gang med sin 12., på hinanden følgende, Grand Tour styrtede i går og slog skulderen af led. Vel og mærke samme skulder, som også røg af led for tre uger siden.

 

Doktoren advarede efterfølgende Hansen og fortalte ham, at det vil blive de mest smertefulde tre uger i hans liv, hvis han fortsætter i Touren. Det tog Lottos jernmand dog ganske roligt. Han svarede:


"Jeg spiser smerte til morgenmad. Kom med det!"

 

Sådan! Jeg har elsket den mand lige siden, han for to år - og fem Grand Tours - siden tømte en øl i hollændersvinget på sin anden tur op ad Alpe d'Huez, og jeg elsker ham mere for hver dag, der går.

 

Fra Antwerpen til Huy
Og i dag går det så løs igen. Europas næststørste havneby, Antwerpen, ligger ryg til starten af årets tredje Tour-etape, der ender på legendariske Mur de Huy.

 

Jeg glæder mig afsindig meget til at se stigningen for første gang i mit liv, og jeg forventer endnu en herredyst. Der er flere, der skal hente det forsømte. Rodriguez, Quintana, Valverde, Nibali. Det bliver skønt!

 

Det er næsten ikke til at tro, at vi kun er to dage inde i, hvad der tegner til at blive endnu et legendarisk Tour de France.

SENESTE

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk