Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Test: CEP Compression TriathlonSkinsuit

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

20.06.2012 kl. 08:15 af Thomas Andersen.

CEP Compression TriathlonSkinsuit er et godt produkt med god pasform og meget kompression i lårene. Uanset om du kører korte eller lange distancer vil du få glæde af dette produkt.

Stillet til rådighed af:

www.sportsupport.dk


Særlige features ved produktet:

Ifølge producenten: Triathlon skinsuit med ægte vævet kompression i lårene. ColdBlack materiale der reflekterer solens stråler, så du undgår opvarmning, når solen skinner. Giver:

- Mere energi

- Større udholdenhed

- Øget ydelse

 

Vejl. pris: Kr. 1.495

 

Introduktion:

CEP Compression TriathlonSkinsuit er en heldragt beregnet specielt til triathlon. Man har heldragten på under våddragten, og den anvendes således både under svømning, cykling og løb.

 

Heldragten fås både i en herre- og damemodel. Man kan vælge mellem flere forskellige farver, men ens for alle farvekombinationer er, at underdelen er sort og overdelen en anden farve – med mindre man vælger den helt sorte model.

 

Vi har haft dragten til test i godt to måneder, og den har været testet på adskillige svømme-, cykel- og løbeture samt to konkurrencer.

 

Test:

Det første man opdrager ved CEP Compression TriathlonSkinsuit, er, at der er kompression i lårene – meget kompression. Man trækker ikke bare lige underdelen op over lårene. Det tager lidt tid at få dragten op over lårene, men når det først er gjort, så sidder heldragten som malet på kroppen. Pasformen er rigtig god blandt andet på grund af kompressionen i lårene.

 

Kompressionen i lårene skulle ifølge producenter give mere energi, større udholdenhed og øget ydelse. Det er ikke noget, som vi har haft mulighed for at teste, da det vil kræve en større undersøgelse med avanceret test- og målingsudstyr. Vi har tidligere på Feltet.dk skrevet om virkningen af kompression baseret på diverse undersøgelser. Artiklen kan læses her.

 

Den megen kompression i lårene er ikke ubehagelig. CEP Compression TriathlonSkinsuit er yderst komfortabel at have på. På trods af at heldragten sidder helt tæt til kroppen, så skarver den hverken omkring nakke og hals eller under armene, hvor man ellers typisk kan opleve ubehag.

 

I triatlon er det vigtigt, at du både kan svømme, cykle og løbe i det samme tøj under hele konkurrencen, så du ikke skal bruge unødig tid på at skifte tøj mellem hver disciplin. Puden i underdelen skal derfor have en størrelse, der gør, at man kan svømme og løbe i heldragten uden at puden generer, samtidig med at den skal gøre cykelturen mere komfortabel. Det har de formået med CEP Compression TriathlonSkinsuit, og man tænker ikke over, at man svømmer og løber rundt med en lille pude i underdelen.

 

Det er muligt at lyne heldragten ned til omkring navlen, hvis man har brug for ekstra ventilation på de varme dage.

 

Man skal være opmærksom på, at der kun er én lille lomme ved lænden, hvor der er plads til to gels, hvis man folder dem. Så vil man opbevare ekstra slanger eller mere energi, må man placere det på cyklen og eller i sit nummerbælte, hvor der som oftest er plads til gels.

 

Konklusion:

CEP Compression TriathlonSkinsuit er et rigtig godt produkt. Kompressionen i lårene er det helt store plus, og kombineret med god komfort og en unik pasform er den bestemt et godt køb. Det eneste minus er prisen, som er ret høj, og det trækker en smule ned.

 

Det bed vi særligt mærke i:

+ Pasform, kompression i lårene, komfort

- Pris

 

Køb dette produkt, hvis: Du ønsker en heldragt med god komfort, unik pasform og meget kompression i lårene
 

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk