Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Test: Compressport Proracing sleeves

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

11.04.2012 kl. 10:00 af Keen Frisk.

Løse ærmer til triatlon og multisport - læg mærke til en test af en skinsuit til triatlon i fremtiden!

Produktets navn:

Compressport ProRacing Armsleeves

 

Venligst stillet til rådighed af:

www.ultrarun.com


Generel info om produktet:

Compressport ProRacing Armsleeves er nogle helt nye løse high end ærmer til armene med kompression og UV-beskyttelse, som med en effektiv kompression har en positiv effekt på præstationsevnen og restitutionen samtidig med, at de beskytter armene mod solen og vejrliget. Det perfekte valg til multisport såsom adventure racing, trailløb, triathlon m.m.

 

Compressport ProRacing Armsleeves er lavet 100% sømløst, så der ikke er nogle generende sømme. De er lavet af tynde, ultralette og meget robuste materialer bestående af 70% polyamid og 30% Elasthan, og de er behandlet med en såkaldt SANTINIZED® antibakteriel behandling, der hindrer lugtgener og bakterier.

 

Selve de nye Compressport ProRacing Armsleeves er behandlet med det såkaldte COLDBLACK® UV-beskyttelse, der reducerer varmeopbygning i armsleeves og sikrer at de føles behagelige.

 

Pris: 335.-

 

Test:

Jeg skal indrømme, at jeg tænkte mit da jeg fik disse ærmer hjem. ”Hvorfor i himlens navn skal der være kompres i løse ærmer?” fik jeg udbrudt lidt højere, end hvad godt var.

 

Selve begrebet ’løse ærmer’ skal dog redefineres en smule, når man snakker om disse her.

Dette her er nemlig ikke at løst ærme som dem vi kender fra cykelsporten. Altså dem, der bare lige rykkes på, hvis det er lidt for koldt til en langærmet trøje.

 

Ærmerne her er lavet til de sportsgrene, hvor man kan få en effekt ud af et løst ærme, der både indeholder kompressionens gode egenskaber, og samtidig har en beskyttelse imod solens UV stråler.

Triatleter har i flere år brugt denne slags ærmer til de meget varme stævner, og uden selv at være adventure racer, kunne jeg også se en god gavn af ærmer som disse i en sådan sport.

 

Ærmets samlinger er lavet med en metode der sikrer, at sømmene overhovedet ikke kan mærkes ved brug. De er meget flade, og der er reelt kun en gennemgående søm oppe i toppen af ærmet, og ved ”ombukket” nede ved håndleddet.

De har en meget behagelig pasform, og specielt omkring albuerne udmærker de sig ved et meget velsiddende ”fit”.

 

Ærmerne er ikke ret varme i blæsevejr. Der kunne jeg godt tænke mig, at de var lidt tættere.

 

Jeg kunne godt ønske mig en lille gummikant øverst oppe i ærmet, så det bliver på sin plads ved brug. Jeg har ikke, som sådan, oplevet at de faldt ned eller noget. Jeg er bare tilhænger af, at en sådan er at finde på de her ’løse produkter’.

Ærmerne er kun testet på cykel- og løbeture, og jeg kunne måske godt se dem rykke sig lidt rundt, hvis man skulle skifte en trøje i en skiftezone f.eks.


Konklusion:

Vi har her at gøre med et rigtigt gennemtænkt og veludført produkt. Ærmerne lader ikke noget tilbage at ønske, rent kvalitetsmæssigt.

 

Når vi skal snakke pris, kommer de lidt til at sætte sig imellem to stole:

1: Vil man have et løst ærme som dem vi kender fra cykelsporten, så synes jeg de er ALT for dyre og udfylder deres opgave meget ringe. Dette er – ret beset – også uden for den kontekst, til hvilken de er fremstillet.

2: Til triatlon og f.eks. adventure race kan de sagtens have deres berettigelse, måske mest i forhold til det sidste, hvor man skal bruge sine arme i langt højere grad end til det første…

 

Efter det er der så spørgsmålet om, hvor stor en effekt de reelt har? Al kompression har en effekt, det er bevist af flere omgange. Lige præcis i de tests disse her er blevet udført i, har de ikke nogen effekt og kan ikke umiddelbart anbefales.

Der kan være mange atleter, der kan finde gavn af disse og specielt deres UV beskyttelse synes jeg er værd at fremhæve.

Dette lagde vi specielt mærke til:
+ Lækker udførsel, nemme at tage på/af, flotte

- Pris, manglende gummikant

 

Køb dette produkt hvis:

Du dyrker en sport, hvori du kan bruge kompressionens gavnlige effekt i det lange løb.

 

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk