Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Test: ESIgrips RCI Wrap styrbånd

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

19.09.2014 kl. 17:30 af Jakob Kaalund.

ESIgrips RCT Wrap er et meget spændende og innovativt bekendtskab, som leverer høj kvalitet, funktionalitet og god holdbarhed

Fakta:
Producent: ESIgrips

Produktnavn: RCT Wrap
Vægt: 134-176 gram afhængigt af hvor tyndt/tykt, det påføres

Farver: Føres i Danmark i sort, hvid og rød
Vejl. pris: kr. 399,00
 

Test:

ESIgrips RCT Wrap er af 100 % silikone og har, som de gængse styrbåndsprodukter, ikke klister på den ene side af styrbåndet. Derimod giver silikonen en naturlig ’hæftning’, hvilket gør, at styrbåndet sidder rigeligt fast uden brug af klister. På grund af denne egenskab kan man også nemt afmontere styrbåndet efter tids brug - og vende det om og herved forlænge levetiden på produktet.

 

Når man får RCT Wrap i hænderne, kan man mærke, at man har med et unikt produkt at gøre. Det er første gang, denne tester stifter bekendtskab med et styrbånd, lavet af silikone. Hvis man kan vende sig til den noget specielle og syntetiske følelse, virker det som et interessant bekendtskab.

 

RCT Wrap er en del tykkere end almindeligt styrbånd og kan derfor også være noget sværere at lægge i forhold til almindeligt styrbånd. Omkring bøjningerne i styret, kan det være svært at få styrbåndet monteret jævnt og pænt. Afhængig af hvor meget man ’strækker’ styrbåndet, kan man selv styre tykkelsen - og dermed også komforten og vægten.

 

På grund af silikonematerialets bløde og noget klisteragtige overflade, behøver man ikke en linje med klister, som man kender det fra almindeligt styrbånd. Styrbåndet sidder fuldstændig fast, og samtidig gør kvaliteten, tykkelsen og mangel på almindeligt klister, at man efter nogen tids brug, kan afmontere styrbåndet og vende det, hvilket altså forlænger levetiden.   

 

Muligheden for at opnå en god tykkelse, samt silikonens karakteristika gør, at styrbåndet er meget behageligt også på lange ture. Det føles hele tiden som om, at man har godt fat i styret, både i tørt, og vådt vejr.

 

Holdbarheden har i testperioden været tilfredsstillende. RCT Wrap virker som et stærkt og holdbart produkt, hvilket i høj grad bliver understøttet af muligheden for at vende det om. Af samme årsag kan den lidt høje pris også forklares ved, at man i realiteten får to sæt styrbånd, med mindre altså at uheldet er ude, eller man gør noget helt forkert i processen.

 

Konklusion:

ESIgrips RCT Wrap er et meget spændende og innovativt bekendtskab, som leverer høj kvalitet, funktionalitet og god holdbarhed. Det er uden tvivl et rigtig godt styrbånd, som henvender sig til rytteren, der gerne vil have god kvalitet, og som ikke afskrækkes af den ’syntetiske’ følelse. Prisen er uden tvivl produktets største minus, da 400 kroner er dyrt for et styrbånd. Dog opvejer det faktum, at styrbåndet er vendbart et langt stykke af vejen den høje pris.


Sådan har vi testet:

Styrbåndet er blevet testet i fire uger. Under både træning og løb - i såvel vådt som tørt vejr.

 

Om mærket:

ESIgrips (Extreme Sports Inc.) Grips er et amerikansk ’niche-firma’, som producerer MTB greb af 100 % silikone. Mærket har nu udvidet sortimentet til også at inkludere produkter til landevejscykling. ESI RCT Wrap er firmaets nyeste produkt. 

Stillet til rådighed af:

JT Import

Feltet.dk's samlede vurdering:

Første indtryk:

Design:

Funktionalitet:

Kvalitet:

Pris:


Se mere om Feltet.dk's test kriterier

SENESTE

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk