Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Test: Nineteen Tsunami våddragt

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

27.10.2011 kl. 17:35 af Keen Frisk.

Triathlon sæsonen er - mildt sagt - ved at gå på hæld. Feltet.dk har dog lige et par tests, så vi igen kan drømme os frem imod sæsonen der kommer.

Produktets navn:

Pipeline Tsunami våddragt

 

Venligst stillet til rådighed af:

www.ddtri.dk
 

Generel info om produktet:

Tsunamien redefinerer mellemniveauet på våddragtsmarkedet. Med avancerede funktioner og neopren, som kun overgås af Nineteen Frequency, er Tsunami indbegrebet af ydeevne.

WingSpan Lite giver et nyt niveau af mobilitet for dit armtag, mens 5mm neopren i underbenet af 253 Plus Systemet, holder dig i en optimeret kropsposition. Tag et trin op ad stigen med Tsunami, og bliv en bedre svømmer!

 

- WingSpan Lite

- 253 Plus System

- Uncollar Halskrave

- DualSeal Lynlås

- 5 Års Garanti

 

Læs mere om Nineteen på www.nineteenwetsuits.dk

 

Pris: 2795.-

 

Dragten er IKKE i næste års sortiment.

 

Test:

Da jeg fik pakken med denne dragt, tænkte jeg ved mig selv: ”han har squ da glemt at komme våddragten i kassen!”

Jeg stod med en meget let kasse, og jeg kunne ikke begribe at der faktisk skulle kunne være en våddragt i den. Ikke bare var pakken let, men kassen var heller ikke særligt stor (og det plejer de ved Gud at være, når de indeholder nogen som helst former for beklædning til mig…)

 

Dragten vejer 1273 gram i en str. M/L, hvilket jeg synes er meget fornuftigt. Dette skal især ses i lyset af, at her ikke er tale om en ultra-tynd dragt til de virkeligt gode svømmere, men faktisk en dragt som os almindeligt dødelige motionister kan få stor gavn af at bruge.

 

Jeg har både testet denne dragt i svømmehal, og i åbent vand. Begge steder har jeg været meget begejstret for den.

Man har en fornuftig opdrift, men i forhold til Pipeline (læs testen af denne her) ligger det meste af opdriften i benene i denne her. Det giver mig en bedre fornemmelse i vandet, da man ikke ligger med ”røven i vandskorpen” så at sige, men i stedet får jeg en god opdrift længere nede.

Det er især gavnligt for os som ikke har verdens bedste benspark, og derfor har svært ved at holde benene langt nok oppe i vandet.

 

Dragten er vanvittigt fleksibel, og man føler sig slet ikke ”låst fast” i den, når man har den på. Mange dragter sidder først bekvemt, når man er i vandet – denne her sidder faktisk også utroligt behageligt ude af vandet. Det er klart, at det ikke er et stykke beklædning man har med i valget om morgenen, men den sidder godt og er ikke ubehagelig at have på.

 

Jeg må komme med en indrømmelse, og det på trods af alle de rosende ord jeg har haft om denne dragt:

Da jeg stod og skulle vælge dragt, og var endt i det luksusproblem både at have denne dragt og Pipeline modellen til et ½ IM stævne, fravalgte jeg altså denne her… Det er der flere grunde til, men den altovervejende er nok, at jeg simpelthen ikke følte mig god nok i vandet til at have den på. Det var mit første lange stævne i åbent vand, og jeg vurderede at jeg ville have mest gavn af den dragt, der gav mig allermest opdrift når/hvis jeg blev træt derude.

Dette var grunden til mit valg af den anden dragt, men næste år når svømningen er bedre – ja, så svømmer jeg nok i en dragt som denne her.
 

Konklusion:

En rigtigt fornuftig dragt, hvor man får rigtigt meget for sine penge. Vi er under prisen af mange mærkers entry-level dragter, og denne her er en dragt der lige er i klassen over dem.

 

Det er godt gået af Pipeline

 

Vi ender på 4.5 logoer denne gang.

Plus og minus:
+

Opdrift i ben

Pris

-

 

Vælg denne dragt hvis:

Du ikke er nybegynder, men stadig mangler lidt hjælp til at holde benene oppe i vandet.

 

SENESTE

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk