Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Test: Scott Perform HY' 12 Pack MTB taske

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

18.02.2016 kl. 15:00 af Joakim Lau.

Scott har lavet en rigtig god MTB-taske, som har den nødvendige plads, et udmærket drikkesystem og en lang række indstillingsmuligheder, der gør at de fleste vil kunne få et super fit med tasken.

Stillet til rådighed af: Scott

                                                       

Vægt: 700 gram med væskeblære
Størrelse, taske: 12 liter
Størrelse, væskeblære: 2 liter
Vejl. pris: 949,- kroner

 

Indledning:
Tasken er udført i en meget flot blå farve, med gul/grønne detaljer og et tydeligt Scott-logo også i en gul/grøn farve. Desuden er der en SOS-guide på indersiden af tasken hvis uheldet skulle være ude, lidt en gimmick men der er hjælp at hente til at kalde sos på et bjerg og en anvisning til hvordan man ligger en i et aflåst sideleje.

 

Tasken har tre lynlåsrum. To som er hele taskens længde og et som er på ydersiden af tasken, hvor der er plads til en pumpe, et par barer og lidt værktøj. I det ene af de lange rum sidder væskeblæren fast i en lille velcro-bøjle.

 

I det andet lange rum, er der en lille net-lomme, hvor der er plads til en mobiltelefon og en krog hvor man kan hænge sine nøgler.

På ydresiden af tasken er der to små lommer, hvor der er plads til for eksempel en hue. Ydermere er der et spænde til at sætte sin hjelm fast under transporten.

 

Tasken sidder godt på ryggen og man kan flytte både bryst- og mavespændet op og ned alt efter længden af ens overkrop. Rygpladen er udført i et stift stykke gummi/stof, hvor der er store huller i til udluftning og til at transportere fugten væk fra kroppen - og de virker.

 

Stykket er, selv efter 2 timer for fuld udblæsning på en langrendsløjpe, forholdsvis tørt på det der sidder mod ryggen, hvor bagsiden af stykket er vådt. Det er rigtig fint og godt, da enhver der har prøvet at køre med en taske på ryggen, kender til følelsen af at have en våd og varm ryg, selvom man ikke har kørt særligt meget til.

 

Navnlig udluftningen er her hvor tasken gør det godt, foruden rygstykket så er skuldrestropperne og mavebæltet udført i et mesh-materiale med en hullet skumkerne, hvilket fint leder varmen væk.

 

Kvaliteten i materialerne som er anvendt til tasken er i top, og man kan se på stropperne at man har tænkt slid ind i tasken. Det er en taske som er bygget til at kunne tåle at få høvl. Selvom vi også har haft den med på et par ugers langrendsture, med indbyggede styrt, grene og andre forhindringer, som hiver i tasken, så er det ikke lykkes os at få ødelagt noget ved tasken.

 

Tasken er ikke vandtæt (hvilket producenten heller ikke lover), men den er nogenlunde mudderafvisende og nogenlunde at gøre ren. Dog er det lidt svært at få mesh-nettet helt rent (medmindre man smider den i en vaskemaskine, hvilket dog ikke er anbefalelsesværdigt).

 

Drikkeblæren er fin og har et udmærket flow. Man skal suge en lille smule for at få væsken ud, men det er langt fra så slemt som man kan opleve det i denne slags systemer.

 

Det er let at fylde og rengøre blæren. Den har en dobbelt plastiklukning som kan åbnes, så det er muligt at få en hånd/børste ind - samme måde fylder man også blære, som har plads til 2 liter væske (en større blære kan tilkøbes).

 

Konklusion:
Scott har lavet en rigtig god MTB-taske, som kan bruges til mange former for sport. Som MTB-taske er den rigtig god, da den ikke er for stor, men heller ikke så lille at man ikke kan have sine nødvendigheder med. Den integrerede pumpeholder er god og der er overraskende nok plads nok til at man kan have en forholdsvis stor ”mini”-pumpe med.

 

De mange indstillingsmuligheder er gode og vi fik tasken til at sidde godt på vores tester med en lang overkrop og en på en noget kortere kvinde-overkrop, hvilket er et klart plus.

 

Prisen er fornuftig for et produkt af denne kvalitet og størrelse - og der følger en væskeblære i ok kvalitet med. Det eneste som trækker lidt ned er netop blæren, der er set bedre, men også langt dårligere udført. Dog er der plads og mulighed i tasken til at man kan købe en anden, hvis man ikke kan leve med at skulle suge en lille smule.

 

Sådan har vi testet:
Tasken er blevet testet henover efteråret og vinteren i alt slags vejr og i alle terræner. Vi har kørt en del lange single track ture, den har været med i mudderland på cross-cyklen og den har sågar oplevet at køre en god omgang langrend.

Feltet.dk's vurdering:

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk