Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: A.S.O.

Thomas: Ændringer i mit forår

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

17.01.2016 kl. 21:15 af Tobias Slotsgaard.

Geraint Thomas er en af feltets mest alsidige ryttere, men vil i år være mere specifik i sine satsninger.

Waliseren er kendt for at være en bomstærk og solid hjælperytter med kvaliteter i alle slags terræner lige fra brosten og flad vej til både op- og nedkørsler. Det har Chris Froome blandt andre nydt godt af i Tour de France-sammenhæng mens Sky har hentet resultater igennem Thomas’ præstationer i forårsklassikerne. 

 

Men i år vil Thomas næppe stille op til brostensløb, som han har gjort i de senere sæsoner. I stedet går han benhårdt efter mindre etapeløb, som han også mestrer. Under Tour de France sidste år så vi, at Thomas har forbedret sine klatrerevner. Han endte dog på en 15. plads, men lå længe til at være sikker mand i top ti.

 

“Foråret bliver vigtigt for mig i år. Jeg går efter et topresultat i Paris - Nice som mit første højdepunkt. Derefter stiller jeg til start i blandt andet Liège - Bastogne - Liège og Romandiet Rundt,” fortæller Thomas.

 

Garaint Thomas kørte som tidligere nævnt et flot Tour de France og havde stor del i Froomes sejr. Derefter kørte han et hårdt Vuelta a Espana og sluttede derefter sæsonen relativt tidligt. Den ekstra pause har dog gjort godt.

 

“Det er den længste pause, jeg har haft fra cykling nogensinde. Men det har givet mig stor motivation for næste sæson. Rent mentalt har jeg også været fraværende, da jeg er blevet gift og har været på bryllupsrejse,” mener den 29-årige Sky-rytter. 

 

Garaint Thomas starter sæsonen i Tour Down Under, men vil ikke være kaptajn på det stærke Sky-mandskab. Det overlader han i stedet til to folk, som er i god form.

 

“Sergio Henao og Peter Kennaugh ser ud til at være i fremragende form. De er begge topmotiveret, for at gøre det godt i klassementet,” forklarer Thomas, og påpeger, at Sky-mandskabet er klar til kamp:

 

“Vi stiller med det måske stærkeste hold her nogensinde.”

 

Til slut nævner Thomas, at BMC ser stærke ud med den tidligere Sky-profil, Richie Porte, samt sidste års vinder Rohan Dennis. Derudover er Simon Gerrans, Jack Bobridge og Cameron Meyer blandt favoritter ifølge waliseren. 

Tror du på succes til Geraint Thomas, de andre favoritter eller nogle helt andre? Du kan oprette dit eget hold med dine personlige favoritter og være med i managerspillet på www.feltet.dk/manager/tour_down_under_2016/. 

 

SENESTE

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk