Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Tidligere eliteløber ny sportsdirektør hos Christina Watches

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

27.11.2012 kl. 13:23 af Adam Aisen.

Det danske hold har hyret Søren Rasmussen som ny ledende sportsdirektør, og selvom han er tidligere dansk mester i maratonløb og har kørt cykelløb som A-rytter, så er det en på mange måder atypisk person, Christina Hembo i dag kunne præsentere.

 

Han er 46 år, tidligere eliteløber med danske mesterskaber i maraton og halvmaraton og en sejr i Copenhagen Marathon i bagagen, har kørt som A-klasse rytter, har en juridisk uddannelse bag sig, været over tyve år i banksektoren og er bosat i Viborg.

Og så hedder han Søren Rasmussen og er ny ledende sportsdirektør hos Christina Watches- Onfone powered by DANA.

At påstå, at det danske kontinentalhold vil være og gøre tingende som de ’andre’, har aldrig været ligetil. Senest blev det hamret fast, da holdet bortviste Michael Reihs, og holddirektør Claus Hembo efterfølgende stod fast på, at kontraktmæssige og ikke uskrevne regler burde være de gældende.

I den sammenhæng er det interessant – og logisk – at holdet nu vælger den i cykelmæssig forstand relativt uprøvede Søren Rasmussen. Ganske vist har han dyrket elitesport på højeste niveau og altså også kørt cykling med og mod de bedste i landet, men hans erfaring kommer i ligeså høj grad fra andre brancher – og så er han altså bachelor i netop jura fra Aarhus Universitet, hvor han blandt andet fulgte og bestod faget Dansk og International Sportsret.

Bred pallet af kompetencer
At han desuden har haft ledende stillinger som markedschef og filialdirektør i mindre og store danske banker har overbevist beslutningstagerne på det danske cykelhold om, at man her havde fat i en person med en tilstrækkelig bred pallet af kompetencer, til at man turde se bort fra den umiddelbart manglende indsigt i topcykling.
 

”Målsætningen for sæsonen 2013 har længe været klar for Christina Watches - Onfone powered by DANA,” lyder udmeldingen fra Claus Hembo i en pressemeddelelse: ”En konstant udvikling på alle væsentlige målepunkter, som – sportsligt såvel som organisatorisk – vil gøre os i stand til at sikre oprykning som UCI Pro Continental Team i 2014.”


Holddirektøren nævner en række tiltag, som alle skal lede mod målet, og det sidste i rækken er altså ansættelsen af den nye ledende sportsdirektør, ”hvor vi ikke bare i forhold til det rent sportslige, men også til mange vigtige opgaver på de indre linjer føler, at vi har været særdeles heldige med rekrutteringen.”

”Vi har længe udtrykt, at vores næste sportsdirektør gerne skulle være én, der såvel personligt som ledelsesmæssigt kunne bryde lidt med traditionerne og bidrage med andet og mere end en cykelmæssig baggrund. Og i Søren Rasmussen er vi overbeviste om, at vi har fundet manden med de kompetencer”, kommer det således fra Claus Hembo.

Motiveret, fokuseret og ydmyg

Holdets nye ledende sportsdirektør bakker ikke overraskende op og kan straks slå fast, at ”cykling står mit hjerte utrolig nær”.

”Og jeg er allerede stærkt opsat og fokuseret på, men også ydmyg overfor, at yde den indsats, som både Christina Hembo og medejer af holdet, Michael Rasmussen, har forventninger til mig om, at jeg skal levere, så holdets ryttere får optimale vilkår for det kommende års mange store resultater,” udtaler Søren Rasmussen.

Han understreger samtidig, at ”klare mål er noget, jeg altid selv har arbejdet med, og som motiverer mig”. Derfor var det ikke svært at gribe udfordringen, som sportsdirektør på Christina Watches - Onfone powered by DANA, at få ”mulighed for at kombinere og udøve rigtig mange af de ting, jeg har beskæftiget mig med hidtil.”

Han betegner det samtidig som en ”enestående chance” og lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at ”trække i arbejdstøjet og blive en del af holdets succes”.

 

 

SENESTE

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk