Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Tinkov: De skulle udelukkes på livstid
07. November 2016 af Henriette Brandt Foto: Tinkoff / BettiniPhoto

Oleg Tinkov er ikke en mand, der lader nogen mulighed fare, hvis han kan komme med sin mening, og gerne en larmende en af slagsen.

Oleg Tinkov giver ikke meget for Bjarne Riis’ skuffelse over hans måde at køre sit cykelhold på og beslutningen om at lukke det, efter at russeren købte den danske holdejer ud, og i øvrigt mener han, at Riis sammen med blandt andet Jonathan Vaughters burde have livslang karantæne fra cykelsporten.

 

"Riis må vide, at når der kommer en ny ejer, så kan vedkommende gøre med sin ejendom som han har lyst til. Jeg købte legetøjet, legede med det, og gjorde det på min måde," lyder det fra den snart forhenværende holdejer til Cyclingnews, idet han tilføjer, at han heller ikke blander sig i, hvordan danskeren ommøblerede det hus i de schweiziske alper, han ifølge Tinkov købte for de penge, russeren betalte for cykelholdet.

 

Samtidig erklærer Tinkov, at han i øvrigt ikke mener, at Bjarne Riis har noget at gøre i cykelsporten.

 

"Jeg har aldrig sagt det før, men hvis han begynder diskussionen, så vil jeg sige, at folk som Riis, Bruyneel og Vaughters skulle udelukkes fra sporten på livstid."

 

Ifølge Oleg Tinkov har de tre nemlig ikke bare stået for doping i stor stil, de har også tjent masser af penge på det.

Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08