Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Toptunet Giant-Castelli efter guld: Et top tre mål
17. June 2017 af Jesper Johannesen

Et af de store mål i 2017-sæsonen for Team Giant-Castelli blev i dag indfriet, da det Roskilde-baseret cykelhold strøg til tops ved DM i holdløb i Sakskøbing.

I dag blev et af højdepunkterne i sæsonen kørt for Team Giant-Castelli, og det unge mandskab erobrede også tronen, som Danmarks mest tempostærke cykelhold.


”Drengene har ramt formen rigtig godt og kombineret med specialtræning op til, så har de virkelig ramt den i dag,” forklarer Team Giant-Castellis sportsdirektør Palle Bøje til Feltet.dk.

”Vi havde plukket de bedste temporyttere på holdet, og så har vi været nede at specialtræne tre gange på ruten. Vi har øvet sving og tjekket vindforhold for at minimere hvert et sekund. Kombineret med, at de seks drenge, som kører i dag, godt kan lide denne her disciplin. De var helt vilde for at komme i gang i dag,” afslører sportsdirektøren med et smil.

Næste mål er DM og måske PostNord Danmark Rundt
Dagens mål arrangerer i top tre over de mål, som Team Giant-Castelli havde sat sig forud for denne sæson, forklarer Palle Bøje, og nu ser holdet frem til DM i enkeltstart på torsdag og linjeløbet på næste søndag.

”Der er også mange af rytterne individuelt, som har nogle ambitioner om at gøre det godt ved den rigtige enkeltstart i næste uge, og så er der også nogle ryttere, som satser på at gøre det godt ved linjeløbet. Med den formkurve, som er gået opad for dem, så ser det jo rigtig rigtig godt ud.”

”Vi har et stærkt hold, og det har de vist i år. De kan køre noget leadout for hinanden og sprinterne, det har bare flasket sig rigtig godt.”

Efter DM venter PostNord Danmark Rundt i september måned, hvor Team Giant-Castelli håber på, at de kan komme med.

”Et af de store mål i år har været Danmark Rundt, som vi har drømt om, men nu tror vi lidt mere på det. Vi kan aldrig vide os sikre. Vi ligger godt i forhold til Danmark Rundt-udtagelsen, det vil jeg i hvert fald vurdere,” tilføjer sportsdirektøren.

Team Giant-Castelli vandt holdløbet foran ColoQuick-CULT og de forsvarende mestre fra Team Veloconcept.
 

I morgen skal Team Giant-Castelli igen på cyklerne, når en afdeling i PostNord Cup afvikles på Lolland Falster.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09