Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Traditionelt gadeløb i Aalborg med store ambitioner
13. June 2017 af Christian BergFoto: Thorerk.dk

Jakob Fuglsang er blandt de navne, som, arrangørerne håber, vil kæmpe for at få til start.

Lørdag d. 12 august arrangeres der igen professionelt gadeløb i Aalborg City, når Spilnu.dk Grand Prix køres i centrum af Aalborg.  I lighed med tidligere år forventer arrangørerne flere Tour de France-stjerner til start.

 

”I samarbejde med Spilnu.dk har vi fået skabt et solidt økonomisk fundament, som i de kommende år vil gøre det muligt at hente cykelstjerner fra øverste hylde,” siger arrangør Jonas Mikkelsen, der forventer at præsentere flere store navne under årets udgave af Tour de France, hvor samtaler med de fleste ryttere foregår.

 

Håber igen på Jakob Fuglsang

Det aalborgensiske gadeløb har i flere omgange haft besøg af Jakob Fuglsang, som har en andenplads fra 2014 som bedste resultat. Den danske klassementsrytter, der er i fantastisk form, er desuden på hele Cykeldanmarks læber efter sine fornemme triumfer i sidste uges Critérium du Dauphiné.

 

”Det er klart, at Jakob er et meget interessant navn at få til start igen i år. Han er uden tvivl Danmarks bedste cykelrytter og efter sin sejr i Criterium du Dauphine er han jo blandt outsiderne til at ende på podiet i Tour de France,” siger arrangøren.

 

Udover Jakob Fuglsang har Spilnu.dk Grand Prix tidligere haft deltagelse af en perlerække af de største danske cykelstjerner heriblandt Lars Bak, Michael Mørkøv, Magnus Cort, Michael Valgren. Den italienske sprinterlegende, Alessandro Petacchi, er det største udenlandske navn, som har været til start i Aalborgs gader under Spilnu.dk Grand Prix regi.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09